Vorige

1 van 494

Volgende
Volgend artikel:

Starters broeden op duurzame chemie in BlueChem

Voetbalclub helpt fans aan een job

21 april 2010
De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord heeft een uitzendbureau opgezet. Via Feyenoordwerkt.nl kunnen fans voortaan kijken of er voor hen een baan beschikbaar is.
voetbal en geld

Het (Rotterdamse) bedrijfsleven kan op de site jobaanbiedingen plaatsen. "Voor iedereen die op zoek is naar passend werk of voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn of haar werkende carrière, kan ‘Feyenoord Werkt’ dé oplossing zijn", schrijft commercieel directeur Mark Koevermans over het project op de website.

Nieuwe inkomstenbron

Ondanks dat de Rotterdamse club ongetwijfeld zeer begaan is met het lot van haar fans, dient het initiatief toch vooral om als nieuwe inkomstenbron: 50 procent van de winst van 'Feyenoord Werkt' gaat namelijk naar de clubkas.

Naast het spekken van de clubkas zegt Koevermans met het project ook een maatschappelijke bijdrage te willen leveren. "En wat terug te doen voor Rotterdam en Rotterdam-Zuid", aldus de directeur.

Het uitzendbureau dat Feyenoord is begonnen, is niet nieuw. FC Utrecht heeft al enkele seizoenen een uitzendbureau. In België bestaat het concept (nog) niet.

(wv)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Of zoek in 18395 andere jobs