Werken bij Jobat

Jobat is een jobboard en een vaste waarde in de grootste Vlaamse kranten, maar ook een platform waar je terecht kan voor inspirerende content, rekentools, testen en e-gidsen. Werknemers vinden er een job waar ze écht gelukkig van worden, werkgevers de perfecte kandidaat.

Wat zijn onze kernwaarden?

Nog niet zo lang geleden stelde Jobat, na de nodige focusgesprekken en bevragingen, met trots zijn vier kernwaarden voor: waarmakers 💪, groei 🤩, warmte 💥 en geluk 🎉, allemaal verenigd in het motto #wijzijnwaarmakers. Als team willen we blijven groeien en deze vier waarden elke dag weer intern doen leven!

geluk

GELUK

Onze waarmakers, daar zijn we trots op. En dat tonen we ook. Iedereen die een jaar in dienst is, krijgt van ons een ‘waarmakerscertificaat’ - een document waarop we onze collega’s bedanken voor al het werk dat ze voor ons doen. Ook collega’s die vijf, tien, vijftien jaren en langer in dienst zijn, krijgen van ons een leuk extraatje.

Om nieuwe collega’s meteen te leren kennen, hebben we een echt vriendschapsboekje (of in termen van Jobat: waarmakersboekje) waar alle collega’s enkele leuke vragen beantwoorden. De bedoeling van dit boekje is om elkaar beter te leren kennen, op en naast de werkvloer.

WARMTE

Jaarlijks organiseren we twee Jobat-teambuildings. Zo leren we elkaar nog beter kennen! Waar we op uit trekken? Dat is steeds een verrassing voor ons! Enkele dagen op voorhand krijgen we de bestemming. Eén ding is zeker: het zijn telkens topedities!

Bij het binnenwandelen van het kantoor in Zellik hebben we een muur opgefleurd met allemaal portretfoto’s van onze werknemers. Zo krijgen bezoekers, nieuwe collega’s of voorbijgangers een beeld over de gezichten van Jobat.

GROEI

De Academie is onze eigen binnenhuisuniversiteit. Met een sterk opleidingsaanbod en boeiende ontmoetingsmomenten kunnen medewerkers zich via De Academie permanent bijscholen.

Ook via Cevora kan je gratis opleidingen volgen.

Binnen Jobat moedigen we onze medewerkers aan om opleidingen te volgen: zo blijven we onszelf heruitvinden.

WAARMAKERS

Onze Jobatters, dat zijn echte #waarmakers💪. We doen wat we zeggen, investeren in groei en zijn een warm en happy team. Ook durven we de extra mile te gaan: we nemen initiatieven – buiten onze jobcontext – om Jobat nog straffer te maken. Eén van die voorbeelden is de opstart van de ‘interne employer branding’-groep. Sinds 2021 nemen zij initiatieven om de werkomgeving van Jobat aangenamer te maken. 

Hannelore Geldhof: “Met ons project hebben we onder meer de vier kernwaarden van Jobat gedefinieerd, als concrete vertaling van ons nieuw employer brand.”

Lees meer

Waarom werken bij Jobat?

Moments that matter

teambuilding landgraafpresentatiepresentatiecertificaatskisport

Onze voordelen

Flexibel werken
Extralegale voordelen
Aangename werkomgeving

Binnenshuis bijscholen
Joint venture
Mediahuis & DPG Media

Échte waarmakers

Bij Jobat kom je terecht in een kleine familiale kmo die deel uitmaakt van twee grote nationale mediaspelers: Mediahuis en DPG Mediahuis. Jobat telt een vijftigtal Jobatters met elk zijn of haar eigen specialisatie. En dit in een open en spontane werkomgeving. Benieuwd naar alle teams? Ontdek het volledige team hier!

Klanten

colruyt group de lijn wit-gele kruis telenet tectum group belfius lidl uz leuven

Jobat in cijfers

Een tof team van
50 collega's
 
Jaarlijks
2 teambuildings
 
Over het hele jaar
15 jobbeurzen
 
Elke maand
Go for happy Café

Jobat, jouw nieuw speelveld?!

🌟 Waag de sprong! 🌟

We hebben even geen openstaande vacatures maar stuur gerust jouw gegevens door en laat ons zien waarom jij bij ons hoort! 💫🚀