Jobat bereikt dagelijks zowel passief als actief werkzoekenden dankzij het sterkste medianetwerk met unieke profieldata en state of the art technologie.
Mark Maldeghem, Algemeen Directeur
Kom naar buiten met uw werkgeversmerk!

Onze EBC Studio gaat tot het uiterste om werkgevers top-of-mind te maken bij actief en passief talent, met behulp van authentieke verhalen, geschreven, in beeld en/of met video.

Ontdek onze formules
Agenda
Ontdek hoe Jobat werkgevers en kandidaten samenbrengt!
Inspirerende klantencases
Lees onze verschillende succesverhalen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
Blog
Met deze 5 tips vertelt u een sterk werkgeversverhaal
Plannen om extra talent aan te trekken? Dan heeft u als werkgever krachtige employer branding nodig. Dat vraagt om een goed, overtuigend verhaal. Wij serveren u alvast 5 tips om uw verhaal met veel dynamiek te vertellen én er de juiste doelgroep mee te bereiken.
Lees meer
EBC Studio brengt inspirerende bedrijven uit dezelfde sectoren samen
Wat kunnen we allemaal bereiken als iedereen zijn expertise met anderen deelt? Het is een scenario waar EBC Studio maar wat graag naartoe werkt. Daarom nemen we jaarlijks een aantal initiatieven om bedrijven samen te brengen en elkaar te inspireren.
Lees meer
Nieuwe generatie aanwerven? Zo bereikt u young grads!
Waar vind ik medewerkers tussen pakweg 18 en 24 jaar? Met de krapte op de arbeidsmarkt en de war for talent wordt het aanwerven van Gen Z’ers steeds belangrijker. Gelukkig weten we bij EBC Studio precies hoe de wereld van die generatie in elkaar zit.
Lees meer
Onze partners