Liefde en seks
Vorige

1 van 92

Volgende
Volgend artikel:

Een relatie op het werk: de do’s en don’ts

7 signalen dat je collega verliefd op je is

In een café, op een feestje van je beste vrienden of op het werk? Waar vrouwen en mannen samenkomen, kan al snel spanning en liefde in de lucht hangen. En dus ook op de werkvloer. Denk je dat je collega verliefd op je is? Deze 7 signalen vertellen het je.

1. Smalltalk

Je collega wenst je élke dag een goedemorgen en een fijne avond. Hij of zij stopt ook regelmatig aan je bureau om wat te kletsen. Bij de andere collega’s gebeurt dat zelden of nooit. Dat ligt er dik op!

2. Koffietijd!

Heerlijk, zo’n kopje koffie op een vroege ochtend. Maar als je collega een kopje voor je haalt, of iets anders waar je gek op bent, dan kan er meer aan de hand zijn. Zeker als hij of zij ook op hetzelfde moment gaat lunchen of zelfs je broodje gaat halen op een drukke dag.

3. Altijd in je buurt

Tijdens een meeting zal je collega er alles aan doen om naast je te zitten of je aan het lachen te brengen met flauwe mopjes. Geen plek? Dan gaat hij of zij pal tegenover je zitten om onopvallend oogcontact te maken.

4. Eindeloze blik

Of je collega nu voor je, naast je of achter je zit, als hij of zij echt verliefd op je is, kan ie de hele dag naar je kijken.

5. Stiekeme praatjes

Het ene moment ben je aan het praten over dat ene project of die nieuwe collega, en het andere moment vraagt hij of zij naar je favoriete film. Je verliefde collega houdt het gesprek gaande door van onderwerp te veranderen en meer over je te weten te komen. Wie weet volgt er binnenkort wel een vraag voor een date.

6. Schattige bijnamen

Noemt je collega je niet bij je voornaam maar verzint hij of zij een schattige bijnaam voor je? En krijg je regelmatig complimentjes? Dan heeft hij of zij ongetwijfeld vlinders in de buik. Kijk volgende keer als ie bloost wanneer hij of zij je bijnaam zegt. Dan weet je het zeker.

7. Betere indruk

Probeert die ene collega indruk op je te maken? Krijg je steun als andere collega’s je plagen? Merk je dat hij of zij zich uitslooft of zich beter kleedt? Dat doet die collega ongetwijfeld voor jou.

(dt/em) - Bron: TheHealthSite.com 

Anderen bekeken ook
Meest gelezen
  1. 1 Bereken je vakantiegeld
  2. 6 De 10 officiële feestdagen van 2024
  3. 2 Hoe stel ik mijn cv op? 4 voorbeeld cv's om te gebruiken
  4. 7 7 signalen dat je collega verliefd op je is
  5. 3 Verdien jij genoeg? Bereken het met ons Jobat Salariskompas
  6. 8 Hoeveel pensioen zal ik krijgen?
  7. 4 Al jouw vragen over flexi-jobs beantwoord
  8. 9 De 6 beste alternatieven voor een kop koffie
  9. 5 Bereken hoeveel werkloosheidsuitkering jij krijgt
  10. 10 Studentenjob FAQ: alles wat je moet weten