De arbeidsovereenkomst: hier moet je op letten voor je je handtekening zet
Voor je je handtekening zet moet je goed op de hoogte zijn van wat er allemaal in deze overeenkomst staat...
We werken steeds vaker van thuis. Maar wat zijn de regels? Hoe ben je minstens even productief als op je werk? En wat met de ergonomie van je werkplek én je gezondheid?
Je leest er alles over in deze e-gids...
België telt meer dan 500.000 werknemers die gedeeltelijk of altijd thuiswerken. Dat aantal zal enkel maar stijgen in de toekomst. Reden te meer om in deze e-gids tal van handige tips en weetjes voor telewerkers op te lijsten. Zoals:
Heeft jouw bedrijf een thuiswerk-policy en ziet die eruit zoals zou moeten? Krijg jij een thuiswerkvergoeding en hoeveel bedraagt die? Is een ongeval als je thuiswerkt ook een arbeidsongeval?
Hoe kan je thuis best aan de slag? Wat heb je allemaal nodig om goed én ergonomisch te kunnen thuiswerken? En wat als je nog kinderen rondlopen hebt? Op al die vragen vind je in bovenstaande e-gids een antwoord. Go for happy!
Voor je je handtekening zet moet je goed op de hoogte zijn van wat er allemaal in deze overeenkomst staat...
Massaal veel Belgen werken dezer dagen van thuis uit. Hoe doe je dat en hoe zorg je voor een goede thuis-werk balans? Enkele tips...
Of je nu af en toe thuis of in een satellietkantoor werkt, we deden nog nooit zo veel aan telewerk. Toch zijn er nog opmerkelijke vaststellingen in het waar en wanneer van ons werk.
Thuiswerken lijkt voor velen de ideale oplossing. Maar is dat effectief zo? We zetten de voor- en nadelen voor jou even op een rijtje.
Zowat één op de drie werknemers vindt zijn werk compleet zinloos. Toch hunkeren we naar purpose of betekenis...
57% van de Belgische bedienden heeft de kans om thuis te werken. Maar wordt er effectief even goed gewerkt thuis als op kantoor?
Van thuis uit werken is al lang niet meer nieuw, voor millennials is het zelfs het meest gezochte jobvoordeel. Maar hoe krijg je je baas zover?
Over het algemeen houden we niet van een onzekere toekomst. Futuristen doen wel eens glazenboluitspraken. Benieuwd hoe ons werk er in 2100 zal uitzien?