Hoeveel ben ik waard?
Vorige

1 van 246

Volgende

Het startloon van een administratief support medewerker bij Nuon: 1.320 euro netto

De 23-jarige Marianne Hoenkamp werkt al een jaar als administratief medewerker bij energieleverancier Nuon. Ze zorgt vooral voor de administratieve ondersteuning van het salespersoneel: offertes opmaken, klantendossiers aanmaken en binnenkomende contracten verwerken. Een maand geleden kreeg ze een contract van onbepaalde duur aangeboden.
Marianne Hoenkamp
  • Naam: Marianne Hoenkamp (23)
  • Functie: administrative support medewerker bij Nuon
  • Brutoloon: 2.237 euro
  • Nettoloon: 1.320 euro

Marianne houdt van haar brutoloon elke maand ongeveer 1.320 euro netto over, en is daar tevreden mee. "Dat is meer dan ik had verwacht. Ik heb wel een diploma ‘onthaal- en pr-assistent’, maar dat is geen bachelor. En toch verdien ik nu wat zij normaal verdienen."

Extralegale voordelen

Marianne krijgt ook maaltijdcheques, een tussenkomst voor haar woon-werkverkeer en een hospitalisatie- en groepsverzekering. "Ik heb bij heel wat bedrijven gesolliciteerd maar wat loon en voordelen betreft, stak dit er bovenuit. Ook het aantal vakantiedagen ligt hier hoger dan elders. Naast de twintig wettelijke vakantiedagen krijg ik hier 13 ADV-dagen. Je hoort me niet klagen."

Marianne heeft niet onderhandeld over haar eerste loon. "Daar ben ik noch de werkgever ooit over begonnen. Voor mij was de functie ook belangrijker dan het loon. Natuurlijk zou een bedrijfswagen leuk zijn, maar het lijkt me logisch dat ik die niet krijg. Voor mijn werk heb ik immers geen auto nodig."

(mo) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

2 februari 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook