Zelfstandigen en bijberoep
Vorige

1 van 212

Volgende

Werkneemster klust tijdens pauzes bij als prostituee

In New Jersey werd een medewerkster van de donutketen Dunkin’ Donuts gearresteerd wegens prostitutie. De 29-jarige vrouw werkte ’s nachts en wilde tijdens haar pauzes nog wat bijverdienen als prostituee.
#

De politie werd op de hoogte gebracht van de activiteiten van de werkneemster via een anonieme tip. Vooraleer tot actie over te gaan, startte de politie een onderzoek op onder de veelzeggende naam ‘operatie extra suiker’.

Parkingseks

Tijdens dat onderzoek ontdekten de agenten dat de vrouw geregeld pauzes inlaste tijdens haar werkuren. Meestal bracht ze die door op een nabijgelegen parking. Bovendien werd ook meermaals vastgesteld dat de werkneemster daar geld overhandigd kreeg.

De vrouw werd op heterdaad betrapt toen ze een undercoveragent vroeg om haar op te bellen als hij een pleziertje wilde beleven. Ze gaf hem haar telefoonnummer en ze vroeg de agent om zijn wagen buiten op de parking te plaatsen. Even later kwam ze zelf ook naar buiten en stelde ze hem voor om seks te hebben.

Toen hetzelfde scenario zich enkele nachten later opnieuw afspeelde, liet de agent aan de vrouw weten dat hij nog even wat geld moest afhalen. Toen hij terugkwam, arresteerde hij haar.

(mo)  

27 september 2011
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook