Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 547

Volgende

Stijn Stijnen: 3 jobs op zijn lijf geschreven

Stijn Stijnen, ex-doelman bij Club Brugge, moet op zoek naar een nieuwe job. Geen probleem echter, volgens ons: Stijn beschikt over enkele zeer interessante kwalificaties. Tenminste ... voor volgende jobs.
Stijn Stijnen
Stijn Stijnen, ex-doelman bij Club Brugge.

Op zondag 20 februari 2011 kwam aan het licht dat Stijn Stijnen een lastercampagne zou hebben opgezet tegen zijn collega-spelers Geert De Vlieger en Steve Coosemans, alsook tegen de nieuwe bestuursleden Henk Mariman en Sven Vermant. Tegelijk verheerlijkte hij z’n eigen kwaliteiten en persoon, gebruik makend van diverse alter-ego’s en het Blauw Zwart Forum, de fanpagina’s van de Club Brugge website.

Hoewel Stijns vriendin en broer de schuld op zich hebben genomen, is de doelman van Club uiteindelijk toch (na gezamenlijk overleg) aan de deur gezet, ondanks hij nog 4 jaar onder contract lag.

Maar ... Stijn moet zich geen zorgen maken. Met deze kwestie heeft hij immers bewezen over enkele zeer bruikbare kwalificaties te beschikken voor volgende functies.

1. Social Media Manager

De taak van een Social Media Manager bestaat erin om de dialoog met zijn klanten of gebruikers aan te gaan via diverse social media als Facebook, Twitter, blogs en ... fora. En ja, dat laatste kan Stijn als de beste!

2. Ghostwriter

Een ghostwriter is een schrijver die in naam van iemand anders aan de slag gaat. Hij kruipt als het ware in het vel van die andere persoon. En kijk, Stijn heeft er geen enkel probleem mee om zich als iemand anders voor te doen.

3. Sales Executive

Toegegeven: Stijn zou de perfecte vertegenwoordiger zijn. Zoals hij zichzelf wist te verkopen en probleemloos bakken lucht verkocht: hij kan zo beginnen in eender welk salesteam!

Maar …

Een job als IT’er raden we Stijn Stijnen dan weer ten sterkste af. De hele kwestie kwam immers aan het licht doordat de verschillende berichten afkomstig bleken van eenzelfde IP-adres. En dat had een IT’er zo kunnen voorzien ...

(kv)        

21 februari 2011
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook