Vorige

1 van 551

Volgende
Volgend artikel:

Shana maakte van haar passie haar beroep: Lead Character Artist

Ruth Beeckmans zoekt handige harry’s (VIDEO)

23 februari 2017
Unilin uit Wielsbeke, bekend van zijn Quick-Step-laminaat, is op zoek naar 65 nieuwe medewerkers. Het gaat vooral om mensen met een technisch profiel. Om die te bereiken, schakelt het Safety First-actrice Ruth Beeckmans in voor een rekruteringsvideo.

Met een verborgen camera achter de hand, gaat Ruth Beeckmans in een winkelstraat in Kortrijk op zoek naar handige harry’s. Die zijn nodig voor haar bromfiets die er de brui aan geeft, haar kopieermachine die niet werkt of haar kapotte fiets. Die zaken moeten allemaal hersteld worden in de nieuwe rekruteringsvideo voor Unilin. Het bedrijf – specialist in vloerbekleding zoals Quick-Step-laminaat, isolatiematerialen en panelen – wil met het filmpje aantonen dat werken er, naar eigen zeggen, niet alleen interessant, maar ook plezant is.

 

Happy Work-out

De video en de grootschalige zoektocht naar nieuwe medewerkers past binnen de recente investeringen die het bedrijf doorvoerde. De voorbije jaren installeerde Unilin een hoogtechnologische productielijn ter waarde van 10 miljoen euro in Wielsbeke, de thuishaven van de Quick-Step-vloeren. Om verdere technologische innovatie in de fabriek te stimuleren, is het bedrijf op zoek naar technische profielen zoals machinebedieners, technici, heftruckbestuurders en ingenieurs. En daar past het filmpje dus bij.

De constante in alle vacatures is teamwork, zo klinkt het. Het bedrijf past, naar eigen zeggen, al jaren een zogenaamde ‘Happy Work-out’-strategie toe. “Werken bij ons is leuk”, vertelt talent director Nick Leenaert. “We dagen onze medewerkers niet alleen professioneel uit, maar investeren ook in hun persoonlijk welzijn. Door middel van acties rond veiligheid en gezondheid, maar evengoed met events en activiteiten die de sfeer onder de collega’s hooghouden."

(wivi) – Meer info: www.facebook.com/UnilinGroup 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15206 andere jobs