Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 778

Volgende
Volgend artikel:

De 10 beste apps om je carrière te boosten

Lambo Laboratories groeit als enige Belgische producent van softgels

Op vijf jaar tijd verdubbelde het personeelsbestand van Lambo Laboratories.
Bij veel mensen in Europa en daarbuiten liggen ze dagelijks op het bord, maar toch zal je ‘Lambo’ niet als merknaam in de winkelrekken vinden. De voedingssupplementen in de vorm van softgels rollen elke dag in alle kleuren en vormen met miljoenen van de band.

Dat gebeurt achter de gevel van Lambo Laboratories in industriepark Den Hoek in Wijnegem, waar in 2014 de nieuwe productievestiging in gebruik genomen werd. Het familiebedrijf, opgericht in 1865 en nu onder leiding van de broers Michael en Uwe Leonard, produceert als enig Belgisch bedrijf zachte gelatinecapsules voor de voedings- en farmaceutische sector.

Investeringen en innovatie

Doordat het gebruik van voedingssupplementen steeds meer ingeburgerd geraakt, kent Lambo de jongste jaren een sterke expansie. Investeringen en innovatie blijven voor het bedrijf belangrijke pijlers om de toekomstige groei te waarborgen.

“Als contract manufacturer produceren wij op vraag en op maat van onze internationale klanten. Dat verklaart waarom je onze naam niet zal zien in de winkels en in de apotheek. Maar wanneer je voedingssupplementen koopt in de vorm van softgels, is de kans groot dat die bij Lambo geproduceerd werden.”

Verdubbeld personeelsbestand

“Op vijf jaar tijd is ons personeelsbestand verdubbeld naar een 70-tal medewerkers”, vertelt HR-manager Joke van Scharen. “Omdat we de enige producent zijn en het een uniek proces is, hechten we veel belang aan het opleiden van onze mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen we hoog in het vaandel.”

“Het is een mooi product en een boeiende omgeving om met en in te werken. Door de gestage groei zoeken we geregeld mensen, zowel administratief als operationeel”, geeft Joke aan.

Interesse? Neem dan zeker eens een kijkje op de website www.labo-lambo.be

12 november 2019
Anderen bekeken ook