Werkplek
Vorige

1 van 575

Volgende

IN BEELD: Het Heineken USA hoofdkwartier

Heineken is een van de grootste bierproducenten in de wereld. De productie vindt in maar liefst 71 landen plaats, waarvan het hoofdkwartier in New York ligt. Jobat was benieuwd naar de inrichting ervan en nam een kijkje in de kantoren van Heineken U.S.A.
#

De 22-jarige Gerard Adrian kocht in 1864 de Nederlandse brouwerij, De Hooiberg. Enkele jaren later, in 1873, veranderde hij de naam naar ‘Heinekens Bierbrouwerij Maatschappij N.V.’: een internationaal biermerk was geboren.

Hoofdkantoor in New York

Momenteel bevindt het hoofdkwartier zich in New York. Onlangs werd het trouwens helemaal vernieuwd met de bedoeling om meer transparantie en openheid te creëren. Overal in het gebouw werd het merk tot in de kleinste details uitgewerkt.

En die details hebben de architecten op een leuke manier proberen te verwerken in het interieur. Zo creëerden ze een lichtgevende muur vol Heinekenflesjes op de 12e verdieping, werd in het midden van het plafond op de 11e verdieping plaats voorzien om een afbeelding van een kroonkurk te verwerken, kreeg elk telefoonscherm een Heineken-achtergrond én werd boven elke lift de Heineken-ster aangebracht die oplicht telkens als de lift op die verdieping is.

Happy Hour

Heineken zou geen bierbedrijf zijn als er geen toog aanwezig was. Elke donderdag kunnen de werknemers vanaf 16 u in de bar terecht voor een happy hour én krijgt ieder van hen een training zodat ze op de juiste manier een Heineken kunnen tappen.

(mw) - Bron: Businessinsider 

26 januari 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook