Vorige

1 van 181

Volgende
Volgend artikel:

Dit zijn de interessantste apps voor je werk

Hoe Facebooken op kantoor zonder dat je baas het ziet?

19 januari 2011
Niet die verdomde deadline op je werk baart je zorgen, maar wel of er iets gebeurd zou zijn op Facebook. Wel, dankzij deze 5 toepassingen kan je ongezien Facebooken op je werk.
Facebook op kantoor

1. De Facebook toolbar

Alle Facebook-updates mooi in de toolbar van je internetbrowser. Je moet niet telkens naar de Facebook-pagina surfen om te weten of je een nieuw bericht hebt of getagd bent in een foto.

>> Download

2. Bubbles

Dankzij Bubbles krijg je je Facebook-updates binnen op je desktop. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe friend requests, de newsfeed of nieuwe foto’s. Een beetje zoals MSN Messenger.

>> Download

3. Seesmic

Seesmic gebruikt Facebook Connect om je te verwittigen van alle Facebook-updates, zonder dat je naar de Facebook-site moet surfen. Je kan Seesmic zelfs gebruiken om al je sociale netwerken te volgen, het werkt ook voor Twitter en LinkedIn.

>> Download

4. Scrap Boy

Chatten, je status updaten, foto’s becommentariëren … Met Scrap Boy kan je alles doen wat je normaal op de Facebook-site doet, maar dan binnen een aparte toepassing. Je kan het ook gebruiken voor andere sociale media zoals Myspace.

>> Download

5. FBLook

Misschien wel de beste manier om ongezien te Facebooken op je werk. Jij hebt toch ook je Outlook-mailprogramma de hele dag openstaan, niet? Je status updaten, nieuwe friend requests zien of de status van je vrienden volgen … Het kan allemaal heel eenvoudig via een toolbar in Outlook. Niemand die het merkt dat je niet aan het werk bent.

>> Download

Pas wel op voor die IT-gek op kantoor, hij kent ongetwijfeld ook al deze dingen. Maar je baas … die zal dankzij deze tools niets te weten komen van je Facebook-verslaving.

(mr) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14742 andere jobs