Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 530

Volgende

Droomjob: betaald op zoek naar de mooiste plekken ter wereld

Rivaliseren je vakantiefoto’s de droombeelden uit reismagazines? Zien je video- en fotoposts op je Instagram-account eruit als mini-reisdocumentaires of reclame van een toerismebureau? Dan is dit dé job voor jou…
#

Je weet dat je camera tot meer in staat is dan enkel instellen op ‘automatisch’ en drukken op een knopje. Je houdt wel van reizen en avontuur. Je hebt oog voor esthetiek en kunt de schoonheid van de wereld appreciëren. Bovenal ben je het beu om uren op Pinterest te zitten, foto’s te verzamelen van de mooiste landschappen, en te denken: “Moest ik hier de tijd en het geld voor hebben, dan kon ik dit ook”.

Jobaanbieding

Voel je je aangesproken? Dan heeft Beautiful Destinations de jobaanbieding voor jou! Word betaald om vanuit een helikopter foto’s te nemen van de mooiste valleien en desolate berggebieden, te gaan zwemmen op tropische bestemmingen en rond te dwalen in de meest fascinerende steden.

De enige voorwaarde: je moet het allemaal vastleggen op camera en de meest jaloersmakende beelden leveren.

Vaardigheden

Welke vaardigheden moet je hebben? Je moet liefst met een DSLR camera kunnen werken en ook weten hoe je videobeelden moet maken. Vlot foto’s en videomateriaal kunnen bewerken met verschillende editing platformen, zoals Adobe Lightroom, is tevens een must.

Je moet uiteenlopende vaardigheden hebben, zodat je je plan kan trekken in het buitenland en unieke beelden kan schieten van zowel bestemmingen, als eigendommen, producten en mensen. Je bent ten slotte niet vies van visuele experimenten om met de beste foto op de proppen te komen.

Beautiful Destinations

Beautiful Destinations is een bekroond creatief agentschap dat één van de grootste reis-en lifestyle communities op Instagram, Facebook en Snapchat heeft opgericht. Ze creëren “social first” content voor ’s werelds grootste merken, maar ook voor overheden en non-profits. Ze helpen die klanten op deze manier om hun identiteit en reputatie op sociale media uit te bouwen en zo meer volgers, likes en shares te krijgen. Onder ander The Luxury Collection en de Fairmont Hotel keten maken deel uit van hun cliënteel.

Wil jij deel uit maken van het content creation team van Beautiful Destionations? Dan kan je nog tot 31 oktober hier solliciteren.

(sjv) 

27 oktober 2016
Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook