Bedrijfswagen
Vorige

1 van 115

Volgende

Baas geeft werknemers Mercedes cadeau

25 november 2010
Sinterklaas bestaat en zijn naam is Clive Palmer. De eigenaar van Yabulu, een Australisch bedrijf dat zich bezighoudt met de verwerking van nikkel, is zo blij met de resultaten van zijn onderneming dat hij besloten heeft om aan zijn personeel cadeautjes uit te delen ter waarde van in totaal 7 miljoen euro.
Clive Palmer ou le Père Noël ?
Clive Palmer a.k.a. 'Santa Clive'

In 2009 kocht Palmer het verlieslatende bedrijf en verhoogde hij de productie aanzienlijk, onder meer met behulp van loonsverhogingen. Palmer was zeer blij met het harde werk van zijn personeel. “De werknemers hebben sinds juli 2009 onvermoeibaar gewerkt”, zo vond hij.

Iedereen beloond

De 55 arbeiders die volgens Palmer het best gepresteerd hebben, krijgen elk een Mercedes-Benz cadeau. 700 andere werknemers krijgen een vakantie voor twee personen op de Fiji-eilanden.

De vijftig medewerkers die zich het minst wisten te onderscheiden, mogen een weekendje doorbrengen in een Australische badplaats niet ver van de nikkelraffinaderij in Townsville.

Volgens The Sydney Morning Herald werd de vrijgevige Clive Palmer ondertussen al met de veelzeggende bijnaam ‘Santa Clive’ bedacht.

(mo)     

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook