Vorige

1 van 478

Volgende
Volgend artikel:

Onbeperkt verlof mogen nemen: werkt dat wel?

3 spannende boeken voor tijdens je lockdown

31 maart 2020
Speciaal voor deze ‘blijf in uw kot’-periode overloopt Jobat drie interessante thrillers uit onze contreien. Allemaal boeken die - in grote lijnen - iets met werk en jobs te maken hebben: van priesters tot PR.

1. Pontifex (van Pol Dehullu)

Over een priester, journaliste en student die duistere geheimen van de West-Vlaamse kerkelijke macht onthullen. Aspe meets ‘Da Vinci Code’. Pontifex is de eerste thriller van uitgeverij Aspe, die niet van Pieter Aspe zelf is. Het boek haalde vrijwel meteen de fictie top tien.

2. Bodemloos (van Damen & Vandermeeren)

Over de jonge advocate Kirsten Hartogs die in Lissabon een omstreden moordverdachte verdedigt. Bodemloos is het tweede boek van thrillerauteur Hilde Vandermeeren en strafpleiter Walter Damen. In het najaar verschijnt ‘Meedogenloos’ en keert het hoofdpersonage terug naar België.

3. De Macht van K (van Jens Vern)

Over een jonge PR-en communicatiespecialist die aan de slag gaat bij een succesvol Amerikaans databedrijf. The Firm van John Grisham anno 2020. Thriller met internationale allure, met overigens een erg mooie cover. Met een knipoog naar het Cambridge Analytica-schandaal.

(William Visterin)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15315 andere jobs