Ontspanning
Vorige

1 van 513

Volgende
Volgend artikel:

Samen met je collega's sporten: ja of neen?

3 spannende boeken voor tijdens je lockdown

Speciaal voor deze ‘blijf in uw kot’-periode overloopt Jobat drie interessante thrillers uit onze contreien. Allemaal boeken die - in grote lijnen - iets met werk en jobs te maken hebben: van priesters tot PR.

1. Pontifex (van Pol Dehullu)

Over een priester, journaliste en student die duistere geheimen van de West-Vlaamse kerkelijke macht onthullen. Aspe meets ‘Da Vinci Code’. Pontifex is de eerste thriller van uitgeverij Aspe, die niet van Pieter Aspe zelf is. Het boek haalde vrijwel meteen de fictie top tien.

2. Bodemloos (van Damen & Vandermeeren)

Over de jonge advocate Kirsten Hartogs die in Lissabon een omstreden moordverdachte verdedigt. Bodemloos is het tweede boek van thrillerauteur Hilde Vandermeeren en strafpleiter Walter Damen. In het najaar verschijnt ‘Meedogenloos’ en keert het hoofdpersonage terug naar België.

3. De Macht van K (van Jens Vern)

Over een jonge PR-en communicatiespecialist die aan de slag gaat bij een succesvol Amerikaans databedrijf. The Firm van John Grisham anno 2020. Thriller met internationale allure, met overigens een erg mooie cover. Met een knipoog naar het Cambridge Analytica-schandaal.

(William Visterin)

31 maart 2020
Anderen bekeken ook