Voetbalclub helpt fans aan een job

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord heeft een uitzendbureau opgezet. Via Feyenoordwerkt.nl kunnen fans voortaan kijken of er voor hen een baan beschikbaar is.

21 april 2010

Delen

voetbal en geld

Het (Rotterdamse) bedrijfsleven kan op de site jobaanbiedingen plaatsen. "Voor iedereen die op zoek is naar passend werk of voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn of haar werkende carrière, kan ‘Feyenoord Werkt’ dé oplossing zijn", schrijft commercieel directeur Mark Koevermans over het project op de website.

Nieuwe inkomstenbron

Ondanks dat de Rotterdamse club ongetwijfeld zeer begaan is met het lot van haar fans, dient het initiatief toch vooral om als nieuwe inkomstenbron: 50 procent van de winst van 'Feyenoord Werkt' gaat namelijk naar de clubkas.

Naast het spekken van de clubkas zegt Koevermans met het project ook een maatschappelijke bijdrage te willen leveren. "En wat terug te doen voor Rotterdam en Rotterdam-Zuid", aldus de directeur.

Het uitzendbureau dat Feyenoord is begonnen, is niet nieuw. FC Utrecht heeft al enkele seizoenen een uitzendbureau. In België bestaat het concept (nog) niet.

(wv)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.