Ook Brusselse stations krijgen flexibele werkplek

Vrijdag is het zover, dan opent de eerste flexibele werkplek in Brussel-Luxemburg. Op 15 juni zullen Regus en NMBS de volgende al openen in Brussel-Zuid.

20 mei 2015

Delen

Regus en NMBS koesteren de ambitie om comfortabele en volwaardige werkplekken op te richten in verschillende stations, de zogenaamde Regus Express centers. In januari werd de allereerste geopend in Luik-Guillemins, waarna nu ook Brussel-Luxemburg en Brussel-Zuid zullen volgen. Maar daar blijft het niet bij. Zo hebben ze maar liefst 5 extra locaties op het oog: Antwerpen-Centraal, Leuven, Brugge, Sint-Niklaas en Brussel-Centraal.

Wat kunnen reizigers verwachten?

Pendelaars zullen vanaf nu terecht kunnen in goed uitgeruste Express centers. Het Express center van Brussel-Luxemburg zal bestaan uit een comfortabele business lounge, inclusief lounge zetels, leestafel en bibliotheekruimte, thinkpods en 2 vergaderzalen.

Het center in Brussel-Zuid zal maar liefst beschikken over 5 vergaderzalen en een co-workingruimte (voor 18 personen), waarmee het nog duidelijker inspeelt op de “flexibel werken”-trend. Ook hier zal een volledig uitgeruste business lounge aanwezig zijn, met lounge zetels, thinkpods, telefoonruimte, bibliotheekruimte voor 4 personen en een leestafel. Voor internationale reizigers of pendelaars die zich snel willen opfrissen is er zelfs, tegen betaling, een douche voorzien.

Waar dienen de centers voor?

De centers zijn ideaal voor mensen die hun klanten op een goed bereikbare plek willen ontmoeten. Zeker voor mensen die gebonden zijn aan het openbaar vervoer, is dit een handige tegemoetkoming. Moet je wachten tussen twee treinen door? Dan kan je nu op een comfortabelere manier je administratie bijwerken of zelfs online meetings bijwonen, of vanop afstand werken. De centers zullen namelijk ook over high-speed wifi beschikken en printers ter beschikking stellen.

Service

Hiermee verrijken de treinstations hun dienstenpakket. Voor 6 euro per uur kan je gebruik maken van het comfort van de Regus Express centers. Verder worden er ook mobiliteitsalternatieven aangeboden: parkings, autodelen, taxiservice, Blue-bike enzovoort ...

(sjv) – Bron: Regus 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.