Nieuwe datum voor Career Launch Brussel

Op woensdag 27 april organiseert Jobat zijn Career Launch in Brussel. Op Career Launch komen tientallen bedrijven in contact met zowel actieve als passieve werkzoekenden.

22 april 2016

Delen

Jobat Career Launch is zowat de moeder van alle job events. Voor elke editie van Career Launch schrijven telkens duizenden gegadigden zich in. Voor deze editie in Brussel bevinden zich onder de deelnemende werkgevers onder meer Van Marcke, Damart, De Lijn, Fluxys, de politie, ZEB, VDAB en Sibelga. Diverse profielen van werkgevers dus.

Jobat Career Launch is meer dan een pure jobbeurs, benadrukken de initiatiefnemers. “Career Launch stelt alle aanwezige bedrijven in staat om ook hun werkgeversmerk prominent naar voren te brengen”, benadrukt Sabrina Pinxten, marketmanager bij Jobat Media. De eerder geplande Brusselse editie in maart werd uitgesteld.

Workshops

Voor de deelnemers gaat het overigens om meer dan alleen de ontmoeting met al deze organisaties. In de loop van de dag worden er een tiental workshops georganiseerd. Die gaan over efficiënt solliciteren en personal branding, maar ook over hoe je als kandidaat kunt inschatten of een bedrijf wel bij je past.

Inschrijven voor Career Launch is gratis en gebeurt op jobat.be. Via Jobat kun je als kandidaat ook je cv uploaden of updaten. Met het inschrijvingsnummer op het ticket van de werkzoekende, kunnen recruiters op de beurs meteen je cv online raadplegen. Of hoe online en offline hand in hand gaan.

Praktisch

  • Woensdag 27/04 van 11 tot 19 uur.
  • Brussels Kart Expo
  • Inschrijven: jobat.be/careerlaunch

(wv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.