Mirke Van Der Gucht (23) verkozen tot Uitzendkracht van 2012

Een jaar lang verkozen meer dan 50 vestigingen van uitzendkantoor Synergie hun ‘Uitzenkracht van de Maand’. Twintig van die uitzendkrachten werden genomineerd en kwamen tegenover elkaar te staan in een algemene stemming. De vijf kandidaten met de meeste stemmen werden uitgeroepen tot finalist. En de uiteindelijke winnaar, dé Uitzendkracht van 2012, werd … Mirke Van Der Gucht (23).

25 februari 2013

Delen

Mirk Van Der Gucht
Mirke Van Der Gucht (23), hulplaborante bij Lavetan én Uitzendkracht van 2012.

Mirke studeerde haartooi, maar startte in maart 2012 als hulplaborante bij Lavetan, een gespecialiseerd laboratorium in Turnhout. Haar enthousiasme en stiptheid maakten haar niet alleen een graag geziene collega, maar bezorgden haar onlangs ook een vast contract bij Lavetan. Als kers op de taart mag Mirke zich nu een heel jaar lang ‘Uitzendkracht van 2012’ noemen. Uit meer dan 5000 internetstemmen werd zij met een aanzienlijke meerderheid tot absolute winnaar van de wedstrijd verkozen.

Nummers 2 tot 5

Op de tweede plaats eindigde Nathalie De Winter (24) uit Lokeren, werkzaam bij de firma Argex in Zwijndrecht. Brons was voor Glen Willems (18) uit Houthalen-Helchteren, via Synergie aan de slag bij Haven Genk.

De vierde plaats was weggelegd voor Samira Lamkanfi (22), die als reachtruckchauffeur bij Klaas Puul in Bornem werkt. De vijfde plaats was voor Kelly Van Damme uit Wetteren, via Synergie aan het werk bij Confisserie Van Damme in Wetteren.

De vijf laureaten van de Uitzendkracht van het Jaar verkiezing
Synergie zocht met deze wedstrijd al voor de zesde keer naar dé uitzendkracht van het jaar, en wil hiermee de nadruk leggen op het belang van uitzendarbeid in onze maatschappij.

(kv)

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.