Droomjob: 20.000 euro om huwelijksreizen te testen

Een Iers reisbureau zoekt een koppel dat zes maanden de wereld wil rondtrekken om in de meest luxueuze bestemmingen voor huwelijksreizen te verblijven.

1 april 2010

Delen

Op huwelijksreis

Het koppel dat de job wint zal zes maanden lang huwelijksverblijven in Afrika, Europa, Azië en de Verenigde Staten uittesten. Over hun ervaringen moeten ze een blog bijhouden. Daarnaast wordt verwacht dat ze een keer per maand een stuk schrijven voor The Irish Times. Ook het loon is best niet slecht: 20.000 euro.

Solliciteren kan nog tot 7 april 2010

Kandidaten moeten volgens de jobadvertentie een ‘goede service, culinaire finesses en luxueuze settings’ op prijs kunnen stellen. Bovendien heb je een partner nodig met wie je een romantische band hebt en die vrijwillig met jou wil meegaan.

De stunt is bedoeld om de lancering van een nieuwe Ierse website te promoten. Die zal de spannendste bestemmingen voor huwelijksreizen in Ierland en daarbuiten in de kijker zetten. Het koppel zal daarvoor dus wereldwijd onderzoek doen naar de beste honeymoonspots.

Meer dan duizend koppels hebben inmiddels al gesolliciteerd om via deze droombaan naar vakantieverblijven in onder andere de Malediven, Zanzibar en Thailand gestuurd te worden. Je hoeft trouwens niet Iers te zijn om je kandidaat te stellen. Je heb nog tot 7 april om je kans te wagen op runawaybrideandgroom.com.  

(ks) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.