7 songs, ideaal voor elke werksituatie

Hebben jij en je collega’s steevast de radio aanstaan? Afhankelijk van het moment zal de volumeknop dan ongetwijfeld wel eens de hoogte ingaan. Ja, sommige nummers lenen zich nu eenmaal beter voor een bepaalde werksituatie. Zoals de volgende bijvoorbeeld …

17 juli 2013

Delen

Voor onderweg

Hoewel het nummer niet gaat over het plezier van autorijden – wel over het stuklopen van een relatie – is en blijft 'Driver’s Seat' van Sniff ’n’ The Tears dé ideale soundtrack voor in de wagen. File of geen file, je zal goedgehumeurd aankomen op je afspraak.

Driver's Seat by Sniff 'n' the Tears on Grooveshark  

Vlak voor een belangrijke meeting

Is het straks erop of eronder? Hangt je professionele toekomst van de volgende meeting af? Tijd om je nog even op te peppen dan met 'Get Back' van Ludacris. Wedden dat het hele team meteen zin krijgt om erin te vliegen?

Get Back by Ludacris on Grooveshark 

Tijdens het bedrijfsfeestje

Wil je niet onder doen voor je collega’s? Tijd dan om je dansmoves boven te halen en het beste van jezelf te geven op de dansvloer! Of … om nog even serieus te oefenen voor de spiegel. Op de tonen van Jamiroquai's 'Canned Heat', bijvoorbeeld. Disco, baby!

Canned Heat by Jamiro Quai on Grooveshark  

Knopen doorhakken

Je staat voor een belangrijke beslissing. Je twijfelt? Laat je inspireren door 'Eye Of The Tiger' van Survivor, de bekendste song uit de Rockyfilms. Menig sportman gebruikt het om zich te helpen focussen op wat komen gaat. Misschien helpt het ook bij jou.

Eye Of The Tiger by Soundtrack on Grooveshark  

Dat moet gevierd worden!

Yes, die belangrijke deal is binnen! Haal de champagne alvast uit de ijskast en laat 'I Gotta Feeling' van Black Eyed Peas uit de boxen schallen. Je hebt het verdiend!

I Gotta Feeling by Black Eyed Peas on Grooveshark  

Een avondje overwerken?

Je zit nog alleen op kantoor, iedereen is al naar huis, enkel jij bent nog aan het werk. Met 'Perth' van Bon Iver op de achtergrond lukt het je ongetwijfeld om grootse dingen te doen, ondanks het late uur. Vooruit, concentreer je … op de muziek én op je werk. Je bent er bijna …

Perth by Bon Iver on Grooveshark  

Eindelijk thuis

Na een drukke werkdag kom je eindelijk thuis. Tijd om te ontspannen! Schenk jezelf een lekker glas wijn in, kies een goed boek uit en zet 'Chan Chan' van Buena Vista Social Club op. Relax …

Chan Chan by Buena Vista Social Club on Grooveshark 

Beluister het volledige lijstje via Spotify

(kv) – Bronnen: Inc.com / Grooveshark.com / Spotify.com 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.