Aangeboden door ZORGI

ZORGI: “Onze IT-oplossingen redden mee levens”

11 september 2022
Het IT-bedrijf ZORGI, gespecialiseerd in oplossingen op maat van de zorgsector, heeft zijn naam niet willekeurig gekozen. Het betekent 'Zorg dragen voor' in het Esperanto. En dat doen de medewerkers elke dag. Zorg dragen voor hun klanten én voor elkaar, met oog op zelfontplooiing en een fijne sfeer. “Bij ZORGI krijg je kansen om bij te leren én anderen te helpen groeien”, getuigen collega’s Thaïnka Huyghebaert (28) en Nick Casier (42).

“In februari ben ik hier al twintig jaar aan de slag”, schetst Nick. “De eerste helft van mijn loopbaan bij ZORGI werkte ik als programmeur aan allerlei applicaties. Toen ik na tien jaar wat meer rechtstreeks klantencontact wou, kreeg ik meteen de mogelijkheid om mee onze servicedesk op poten te zetten. Sinds twee jaar ben ik doorgegroeid tot projectmanager. Binnen elke functie kon ik mijn ei al kwijt en telkens kreeg ik kansen om intern een nieuwe stap in mijn carrière te zetten.“

Ook Thaïnka is bezig aan een mooi traject binnen ZORGI, dat zo’n twee jaar geleden van start ging. “Ik begon op de servicedesk en sinds kort maak ik deel uit van het functioneel team. We ontwikkelen een tarificatie-oplossing voor de ziekenhuizen om de facturen voor patiënten, mutualiteiten en verzekeringen correct te maken. Uitdaging is voor mij heel belangrijk in een job. Binnen deze functie kan ik me focussen op analyses maken, specifieke vragen rond tarificatie van ziekenhuizen onderzoeken en eventuele wetgeving nakijken.”

Persoonlijke groei door feedback, kennisdeling en opleidingen

Samenwerking en vertrouwen zijn onweerlegbare kernwaarden binnen ZORGI. Dat ervaart Thaïnka dagelijks aan den lijve. “Ik werk samen met mensen van verschillende teams. Zij helpen mij groeien, en omgekeerd help ik anderen verder. Zo zorg ik mee voor de opleiding van de collega die mijn plaats op de servicedesk heeft overgenomen. Hij werkte hiervoor als verpleegkundige en maakte de overstap naar IT. Ook dat is mogelijk bij ZORGI. Je krijgt hier heel wat kansen.”

Voor wie bij ZORGI werkt, is de maatschappelijke relevantie van de toepassingen een enorme plus in de job. “Ik werkte eerder ook even als IT’er in een ziekenhuis en het is voor mij toch belangrijk om in deze sector te blijven”, vindt Thaïnka. “Ik wil een job met impact op de wereld uitoefenen. Het maakt mij altijd trots wanneer vrienden en familie naar mijn job vragen.” Nick knikt. “Het is heel leuk dat onze toepassingen een verschil maken in de ziekenhuizen. Je toepassingen zorgen mee voor het redden van levens. Die feedback krijg ik nu ook van onze klanten. Dat is heel boeiend en geeft me voldoening.”

Word jij de nieuwe collega van Thaïnka en Nick? Ontdek de vacatures op zorgicareers.be
Nick & Thaïnka van ZORGI

Niets voorgekauwd

ZORGI heeft verschillende vestigingen verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Nick en Thaïnka werken in Oostkamp als uitvalsbasis. “Wij wonen hier allebei niet ver vandaan. De verschillende locaties zorgen ervoor dat je als medewerker bijna altijd een werkplek dichtbij huis kan vinden. Samen met het ingeburgerde thuiswerk en de goede sfeer zorgt dat voor een goeie work-lifebalans. Laat ze dus maar komen, die sympathieke collega’s”, richt Nick zich tot de arbeidsmarkt.

“We zoeken heel verschillende profielen: developers, SAP-specialisten, projectleiders, … De achtergrond van onze collega’s is heel divers maar we delen allemaal dezelfde waarden: ‘TRUST’ en ‘TOGETHER’. Collega’s moeten ook ‘goesting’ hebben om bij te leren. In onze sector is niets voorgekauwd. Dat maakt werken voor een IT-speler met focus op gezondheidszorg zo boeiend! De samenwerking onder collega’s zorgt ervoor dat je ook als nieuwkomer in de zorgsector je plek vindt. Niet aarzelen dus en solliciteren!”, besluit Nick.

Wil jij ook deel uitmaken van het ZORGI-team? Ontdek de vacatures op zorgicareers.be
ZORGI:
    Voeg je CV toe
    Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

    Ontvang per mail jobs op maat

    Ontvang nieuwe 'ZORGI' jobs meteen in je mailbox.