Collega's
Vorige

1 van 482

Volgende

Seks met een collega? 56% zegt niet nee

2 augustus 2011
Opvallend: 7% van de ondervraagde mannen haalt op kantoor de meeste voldoening uit een flirtsessie met de secretaresse. Dat en nog veel meer blijkt uit de ‘Great Male Survey 2011’ van AskMen, een online mannenmagazine.
Seks

70.000 mannen uit Australië, Canada, Groot-Brittannië en het Verenigd Koninkrijk vulden de grote mannenenquête van AskMen in. Hun antwoorden geven een kijk op hoe de moderne man denkt en zich anno 2011 gedraagt.

Relaties op de werkvloer

To date or not to date, that’s the question. Romantisch tafelen met iemand van op de werkvloer is niet altijd zo vanzelfsprekend. Dit vindt ook 45% van de ondervraagde mannen. Zij vinden daten alleen al een vreselijk idee. En iemand daten die lager op de hiërarchische ladder staat dan hen? Dat verandert de zaak natuurlijk: 27% zou het in dat geval zeker overwegen.

Daten blijft natuurlijk erg onschuldig. Maar vergis je niet, ook seks met een collega behoort bij sommige mannen tot het todo-lijstje. 56% van de mannen zou immers niet terugdeinzen voor seks met een collega moest de mogelijkheid zich voordoen. Bij amper 17% van de mannen druist dit in tegen hun moraal.

Het mannelijke ego

Mannen en hun ego, het blijft iets bijzonders. Toch zou 85% van de mannen een relatie aangaan met een vrouw die een hoger inkomen heeft. Amper een kleine 7% zou zich niet goed voelen bij het idee minder te verdienen dan hun vrouwelijke wederhelft.

(mw) – Bron: askmen.com     

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook