Vorige

1 van 561

Volgende
Volgend artikel:

Gaan bedrijven aanwerven in 2021?

Jobfair Brussels gaat virtueel op 8 oktober 2020

8 oktober 2020
jobfair online
Tal van vacatures bij Belgische topwerkgevers, 1-op-1 contact met recruiters én persoonlijk loopbaan- en sollicitatieadvies. Je vindt het allemaal op de allereerste volledig virtuele editie van Jobfair Brussels, een initiatief van Jobat en Références.be. En het mooiste is: je hoeft er niet eens het huis voor uit.

Zoals zovele evenementen werd ook Jobfair Brussels dit voorjaar noodgedwongen afgelast vanwege de coronacrisis. Maar nu donderdag, 8 oktober 2020, gaat het nationale job-event alsnog door, zij het volledig online. Jobat en Références.be komen hiermee tegemoet aan de behoeften van duizenden werkzoekenden die het in deze onzekere tijden niet gemakkelijk hebben om een nieuwe job te vinden.

Bedrijven

Groupe Rossel, Voo, Brusafe, Securitas, G4S, Actiris, Sibelga, Ladbrokes, Gewestelijke Overheidsdienst Brussel, …. Het zijn slechts enkele van de klinkende namen die reeds hun deelname bevestigden. Daarnaast kan je bijvoorbeeld op de stand van Manpower terecht voor een heel divers jobaanbod. Een bezoekje is dus zeker en vast de moeite waard voor al wie op zoek is naar een nieuwe professionele uitdaging, of gewoon benieuwd is wat de arbeidsmarkt op dit moment te bieden heeft.

Iedereen welkom

Bezoekers van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn van harte welkom, doorlopend van 13u tot 19u. Je kan via (video)chat persoonlijk kennismaken met HR-verantwoordelijken en je cv achterlaten bij interessante bedrijven. Ben je nog niet zeker van je volgende carrièrestap? Of kan je nog wat hulp gebruiken bij het solliciteren? Dan staan de VDAB-carrièrecoaches paraat met persoonlijk advies tot 17u.

Interesse? Je verhoogt je kansen op een nieuwe job aanzienlijk door vooraf in te schrijven en je profiel te vervolledigen. Inschrijven kan op jobfairbrussels.be
Virtuele Jobfair Brussels

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 17259 andere jobs