Vorige

1 van 534

Volgende
Volgend artikel:

Bijzondere beroepen in de haven: werken aan digitalisering bij BASF

Jobat.be, Site Van Het Jaar 2011

14 december 2011
Voor de tweede keer op rij werd Jobat.be ook in 2011 verkozen tot Site van het Jaar in de categorie ‘Jobs’, een verkiezing op initiatief van Clickx Magazine.
Site van het Jaar 2011

De redactie van Clickx stelde per categorie een lijst op van tien verkiesbare sites, in totaal 210 genomineerden. Het publiek - goed voor 70 procent van de stemmen - én een professionele jury hakten de knopen door. Meer dan 69.000 surfers brachten hun stem uit en verkozen Jobat.be tot de populairste jobsite in Vlaanderen, vóór VDAB en Stepstone.

In de algemene eindranking duikt Jobat.be bovendien de top 10 binnen, tussen andere namen als Facebook, Google Maps, Nieuwsblad.be en Youtube. Kortom: een hele eer voor het volledige Jobat team.

Top 10 eindklassement

  1. Facebook.com
  2. Dagelijkse Kost (één)
  3. 2dehands.be
  4. Google Maps
  5. Een.be
  6. Nieuwsblad.be
  7. Vlaanderen-vakantieland.be
  8. Canvas.be
  9. Youtube.com
  10. Jobat.be

Bedankt!

Jobat.be doet er alles aan om de meest gebruiksvriendelijke en responsieve jobsite van het moment te zijn ... én blijven. Voorbeeld daarvan: Jobat.be telt maar liefst vier gezichten. Welk ‘gezicht’ je als bezoeker te zien krijgt, hangt volledig af van wie je bent. Onze site past zich automatisch aan. Geruisloos, zonder dat het opvalt. En toch wordt het opgemerkt, dat is af te lezen uit de bezoekcijfers. Zowel in oktober als november was Jobat.be met gemiddeld 66.433 unieke bezoekers per dag de drukst bezochte Belgische jobsite.

Jobat wint Site van het Jaar 2011

En daarvoor willen we jullie – onze bezoekers, klanten, partners – graag bedanken. Jullie zorgen er immers voor dat wij elke dag weer tot het uiterste gaan. Omdat we alles willen doen om jou aan een goede job te helpen. En dat zullen we blijven doen ...

(kv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15633 andere jobs