Waar vind ik jobs? Vorige

1 van 452

Volgende

Jobat organiseert eerste editie Job Fair Brussels

Op donderdag 22 maart vindt in Brussels Expo de gloednieuwe Job Fair Brussels plaats. Het gaat om een nationale jobbeurs, een samenwerking tussen Jobat en Références. Je kunt er workshops volgen, netwerken met HR-managers en hen persoonlijk je cv overhandigen.

19 maart 2018

Delen

Brussels Expo
Job Fair Brussels , op donderdag 22 maart van 13 tot 19.00 uur in Brussels Expo.

Job Fair Brussels is een nieuw initiatief van Jobat.be en Références. Het is, volgens deze organisatoren, de geknipte jobbeurs voor iemand die wil werken in de regio Brussel, of wie een job zoekt bij een grote (inter)nationale onderneming. Voor deze eerste editie van Job Fair Brussels verwachten de organisatoren enkele duizenden gegadigden, zowel actieve als passieve werkzoekenden. Inschrijven is gratis. Intussen hebben zich al duizenden bezoekers geregistreerd.

Uiteenlopende jobs

De jobbeurs wil ook het verschil maken met de breedte van het jobaanbod. Hierbij zitten jobs voor ingenieurs, administratieve bedienden of marketing- en communicatiespecialisten. Maar denk ook aan trein- en busbestuurders, technici, IT-profielen, accountants, politieagenten of mensen met ambitie in de reissector. Het functieaanbod van de aanwezige bedrijven is zeer divers.

Intussen hebben ruim dertig werkgevers zich al aangemeld om aanwezig te zijn. Onder hen bevinden zich onder meer BNP Paribas Fortis, TUI, Van Hool, Europ Assistance, Ladbrokes, ING, Van Marcke, HR Rail, Q4S, De Lijn en de Politie. Goed voor meer dan 500 openstaande jobs. Deelnemers die tijdens de beurs gemakkelijk hun cv willen voorleggen aan alle deelnemende bedrijven, kunnen die op voorhand toevoegen in ‘Mijn Jobat’ op Jobat.be.

Workshops

Job Fair Brussels stelt de aanwezige bedrijven in staat om ook hun werkgeversmerk in de verf te zetten. In de loop van de dag worden er bovendien een aantal workshops georganiseerd. Hieronder een speed coaching en een sessie over personal branding.

Praktisch: Donderdag 22 maart van 13 tot 19.00 uur in Brussels Expo.
Meer info op: www.jobfairbrussels.be 

Job Fair Brussels 2018
(wv) 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?