Vorige

1 van 101

Volgende
Volgend artikel:

5 thuiswerktips voor verkopers

IN BEELD: Spaces komt naar België

8 juni 2017
Spaces, wereldwijd aanbieder van inspirerende kantoorconcepten, opent dit najaar een eerste Belgische locatie in Diegem. Begin 2019 zwaaien de deuren open van een Spaces center in Antwerpen.
Spaces

Met zijn innovatieve design-kantoren, coworkingplekken en vergaderzalen richt het bedrijf zich op zowel startups, freelancers als (inter)nationale ondernemingen die een werkplek nodig hebben die zowel inspireert als stimuleert. De ambitie voor België ligt op minstens 10 vestigingen tegen 2020.

Spaces werd in 2006 opgericht in Amsterdam met als doel een creatieve, persoonlijke en stimulerende kantooromgeving te creëren waar een community van gelijkgestemde startups, ondernemers, KMO’s en (inter)nationale bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Aan die community worden dan verschillende diensten aangeboden zoals gratis WiFi, een barista koffiebar, administratieve ondersteuning, een groot aanbod aan business events en netwerk lunches enzoverder. Kenmerkend voor Spaces is het innovatieve design, waarvoor telkens een beroep wordt gedaan op internationaal gerenommeerde ontwerpers.

Of een klant nu enkele, of meerdere honderden vierkante meter ruimte nodig heeft, voor een korte of lange termijn; alles is mogelijk. Een lidmaatschap met toegang tot de business club (co-working ruimte) tijdens de kantooruren, heb je al voor 149 euro per maand. Een privékantoor met toegang tot de business club kan al vanaf 89 euro per dag.

Internationaal concept

In Nederland telt het Spaces-netwerk intussen al 5 locaties, maar ook internationaal brak het kantoorconcept in sneltempo door naar 37 locaties wereldwijd. De komende maanden worden maar liefst 18 centers geopend, van Sao Paulo, Shanghai en San-Francisco tot Diegem. Spaces wil minstens een locatie in elke wereldstad.

Spaces
“Spaces tilt Het Nieuwe Werken naar een hoger niveau! We zorgen ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn door hen de keuze te bieden om anders te werken”, aldus Martijn Roordink, mede-oprichter van Spaces. “We hebben als doel om de werk-privé balans te optimaliseren, door werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken. We zijn trots dat we ons concept binnenkort ook in België kunnen aanbieden”.

Spaces Diegem

De eerste Belgische locatie van Spaces opent eind oktober de deuren in een modern gebouw in in het Pegasuspark in Diegem, vlakbij de nationale luchthaven. Spaces Brussels Airport zal bijna 3.500 m² omvatten op 4 verdiepingen, met een business club, designmeubilair, een gastvrije receptie, een community van gelijkgestemden en 3 stijlvolle vergaderzalen.

Spaces
Op de gelijkvloerse verdieping komt het nieuw en trendy restaurant The Hive – met een eigen Starbucks en werkplekken - dat voor iedereen toegankelijk is. Verder worden er heel wat conciërgediensten aangeboden waaronder een was- en strijkservice, een carwashservice, verhuur van elektrische wagens via Zen Car, Bring Me boxen, laadpalen voor elektrische wagens en fietsen en de levering van biomanden.

In de rest van België?

Begin 2019 neemt Spaces zijn intrek in het prestigieuze kantorencomplex Post X in Antwerpen. Spaces Antwerp Post X zal zich uitstrekken over meer dan 4.000 m² op 4 verdiepingen in het ‘Facilitair Centrum’ dat eveneens een hotel, restaurants, bar, lounge, supermarkt en fitnesscentrum zal omvatten. Daarnaast wordt er voorzien in diverse corporate diensten zoals een strijkdienst, kinderopvang, douches, carwash, fietsherstelplaats, e-car chargers en nog veel meer.

Spaces
“Spaces wil aanwezig zijn in alle grote steden wereldwijd. In ons land mikken we op zo’n 10 locaties tegen 2020”, verduidelijkt William Willems, Algemeen Directeur van Spaces België. “Daarbij wordt niet alleen gedacht aan Antwerpen en Brussel, maar ook aan locaties in onder meer Gent, Luik, Leuven, Charleroi, Namen en Hasselt staan op onze verlanglijst.”

(es) - Meer info: www.spacesworks.com 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15206 andere jobs