Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 735

Volgende

Grootste carrièrebeurs in life sciences gaat virtueel

BCF Career Event gaat virtueel
Ben je op zoek naar een uitdagende job binnen de biologie, life sciences, chemie, food of farma? Hoe kan je de beste versie van jezelf worden, jouw potentieel tonen en samen met de Life Science sector groeien en bloeien?

Je vindt het allemaal op de grootste carrièrebeurs in life sciences: BCF Career Event op 12 november 2020, waar je veel werkgevers binnen deze sectoren kan ontmoeten en er uitgebreid mee kan netwerken. En vanwege de geldende voorzorgsmaatregelen rond Covid-19 hebben de organisatoren beslist om het evenement dit jaar online te organiseren. Toegankelijk vanuit het comfort van je eigen huis of veilige werkplek dus!

Wie kan deelnemen?

BCF Career is er voor iedereen! Onafhankelijk van je huidige functie of opleiding helpt BCF Career je om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Van student tot professional, van ASO / TSO tot postdoc - iedereen die actief is in life sciences kan profiteren.

Wat mag je verwachten?

  • Een online beurs met topwerkgevers.
  • De mogelijkheid om live (video)chats te hebben en contactgegevens uit te wisselen.
  • Inspirerende keynotes & bedrijfspresentaties om te volgen.
  • Een digitale goodiebag.
  • Meerdere netwerkmogelijkheden met bedrijven en andere bezoekers.
  • Een gratis digitale BCF Career Guide.

Bezoek de stands van top standhouders om jouw perfecte match te vinden en de volgende stap in je carrière te maken. Netwerk live via (video)chat met je toekomstige werkgever en andere deelnemers. Bedrijfspresentaties helpen je bovendien verder bij het maken van de juiste keuze voor je volgende werkgever.

Inschrijven

Registreer je vandaag al gratis online en zit op 12 november 2020 op de eerste rij van het BCF Career Event om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je (nieuwe) carrière.

Schrijf nu in via www.bcfcareerevent.be
BCF Career Event 2020

(lvh/kv) - Meer info: www.bcfcareerevent.be

29 oktober 2020
Anderen bekeken ook