Gsm
Vorige

1 van 52

Volgende
Volgend artikel:

Wat mag jij doen met je gsm/laptop van het werk?

19 % verliest smartphone in toilet

In de trein, de auto, op restaurant en zelfs op het toilet checken mensen tegenwoordig hun e-mails. Niet verwonderlijk dat er af en toe door onoplettendheid eens ongelukken gebeuren: zo heeft 19 procent zijn smartphone al eens in het toilet laten vallen.
#

Steeds vaker duiken smartphones op in het straatbeeld. En hoewel veel mensen enorm veel belang hechten aan het kleine apparaatje, springt het merendeel van de gebruikers er slordig mee om. Dat blijkt uit een studie van Plaxo Inc., een online adressenboek, in opdracht van Google.

Beschadigd toestel

33 procent van de smartphone-gebruikers heeft zijn gsm al eens verloren. Naast het restaurant of een concertzaal, is het toilet de meest voorkomende plaats waar mensen hun smartphone kwijtraken en beschadigen.

Slordig

Ook het beschadigen van onze smartphone is een gevolg van onze onoplettendheid: maar liefst 19 procent van de smartphone-gebruikers heeft zijn toestel al eens in het toilet laten vallen.

En eens dat gebeurt, begint de miserie: 66 procent van de gebruikers slaat immers zowel zijn professionele als persoonlijke contacten op in hetzelfde adressenboek. Spreken we dan eigenlijk nog van onoplettendheid of eerder van slordigheid? Wat het ook mag zijn, ons verbaast het al lang niet meer dat maar liefst 20 procent van de bezitters 500 dollar (371 euro) zou betalen opdat ze hun contactgegevens nooit meer zouden kwijtraken.

(mw) – Bron: Express.be 

23 november 2011

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook