Liefde en seks
Vorige

1 van 90

Volgende

Relatiebureau voor mannen met macht

16 september 2010
Een CEO die het grootste deel van zijn leven doorbrengt in vliegtuigen en hotels heeft het niet bepaald gemakkelijk om de partner van zijn dromen te vinden. Amber Kelleher-Andrews wil daar met haar relatiebureau voor CEO’s verandering in brengen.
Een man met macht?

Ook celebrities en topmanagers kunnen gebruik maken van de diensten van Kelleher International. Het bureau telt momenteel 20.000 klanten tussen 25 en 75 jaar. De prijs voor het lidmaatschap kan oplopen tot 25.000 dollar per jaar. Om lid te worden van de nog exclusievere CEO Club International Search mag je zelfs tot 150.000 dollar neertellen.

Meer vrouwen dan mannen

Het klantenbestand van Kelleher International bestaat vooral uit topondernemers die weinig tijd hebben om een partner te vinden. 92% van de leden hebben een masterdiploma. In de databank van het relatiebureau zitten iets meer vrouwen dan mannen, wat volgens Amber Kelleher-Andrews te wijten is aan de biologische klok van de vrouw die hen aanspoort om sneller en actiever op zoek te gaan naar een geschikte partner.

Wie in de databank van Kelleher International terecht wil komen, mag zich verwachten aan een uitgebreide screening. Mensen die enkel geïnteresseerd zijn in geld, zijn bij het bureau niet aan het juiste adres. Zowel topondernemers als acteurs en actrices zouden in de eerste plaats op zoek zijn naar een ‘normale’ partner. Dat wil zeggen: iemand met een ander beroep dan zij zelf.

Ook in Europa

Het bedrijf begon in de jaren ’80 als een lokaal initiatief in San Francisco. Vandaag is het een groot netwerk van topfiguren met vestigingen in verschillende Amerikaanse steden. Ook in Londen en Stockholm is al een kantoor van Kelleher International gevestigd. Amber Kelleher-Andrews is ervan overtuigd dat haar relatiebureau ook in Europa in geen tijd aan populariteit zal winnen.

(mo) - Express.be 

Aanbevolen jobs