Arbeidsongeval
Vorige

1 van 23

Volgende

Baas schiet op werkneemster

7 september 2011
Het zal je maar overkomen: je gaat nietsvermoedend werken en wordt plots beschoten. Deze twee werknemers maakten het mee.
Wapen

Nieuwste aanwinst tonen

Dat ongelukken in een klein hoekje zitten, daarvan is een Amerikaanse werkneemster uit Zuid-Florida getuige. Op zaterdag ging de vrouw nietsvermoedend werken. Dat ze enkele uren later beschoten zou worden, had niemand kunnen voorspellen.

Toen haar baas haar een geweer wou tonen, ging dat plots af. De vrouw werd geraakt. Volgens de Amerikaanse autoriteiten ging het om een ongeluk.

Na het incident bracht de man zijn werkneemster naar het dichtstbijzijnde hospitaal. Een geluk bij een ongeluk; want door het snelle optreden van de schutter (de baas) waren de dokters er snel bij. De verwondingen zouden niet levensbedreigend zijn.

Werknemer aanzien voor vogel

Het kan ook anders. Eind vorig jaar schoot een manager zijn werknemer per ongeluk in het achterhoofd toen deze deeg in het koekjesmachine wou steken.

Even voordien zou een vogel de koekjesfabriek binnengevlogen zijn. Toen de manager op de vogel mikte met zijn wapen, een schot liet en zag dat de vogel niet was geraakt, liep de baas nietsvermoedend terug naar buiten. Een 25-jarige werknemer die zich op dat moment in de buurt van het voorval bevond, ving de kogel op … in zijn achterhoofd.

(mw) – Bronnen: Dailymail.co.uk / Aol.com

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook