Waar vind ik jobs?
Vorige

1 van 778

Volgende
Volgend artikel:

De 10 beste apps om je carrière te boosten

Technisch talent zorgt voor energieke mensen

Ondanks de omvang en de rijke geschiedenis van Greenyard Prepared, misschien nog beter gekend onder de vorige naam Noliko, is het een bedrijf dat nog iedere dag zichzelf opnieuw uitvindt. Grote investeringen in nieuwe producten, verpakkingen, technologie, werkorganisatie of duurzaamheid zijn de motor van permanente groei. Om de kar van al die boeiende innovaties te trekken, is Greenyard Prepared voortdurend op zoek naar bijkomende toppers om het team van nu al 830 medewerkers te versterken.

Greenyard Prepared is al tientallen jaren één van de absolute sterkhouders van de Limburgse economie. Het bedrijf uit Bree is haast overal ter wereld gekend als specialist in groente- en fruitconserven, sauzen en kant-en-klare maaltijden. Dat gebeurt met veel succes, want de groei houdt onverminderd aan. En dat betekent dat Greenyard Prepared niet alleen de gebouwen en het machinepark steeds uitbreidt, maar dat ook het personeelsbestand gelijkmatig toeneemt. Nu de zoveelste groeispurt zich voordoet, kunnen ze enkele straffe collega’s (m/v) goed gebruiken.

Hoger niveau

“Een eerste categorie van profielen die we zoeken, zijn technische bollebozen”, zegt Jan Dirkx, HR Director van Greenyard Prepared. “We hebben nu al een 80-tal technici in dienst, die noodzakelijk zijn om ons strategisch groeitraject verder te zetten. De nieuwkomers moeten ons - samen met het huidige technische team- naar het volgende niveau helpen, door nieuwe producten en verpakkingen te ontwikkelen, door nieuwe machines aan te sturen of het technisch onderhoud te optimaliseren.”

“We rekenen op extra mankracht om onze producten en ons bedrijf nóg beter te maken. Zo werken onze mensen mee aan een betere work-life balance voor de consumenten, want gezonde, lekkere en makkelijk te bereiden voedingsproducten passen helemaal in de moderne levensstijl die iedereen nastreeft.”

(Kurt Meers) - Meer info: www.jobs.greenyardprepared.com

17 januari 2020
  • Jobs voor Greenyard Prepared

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook