Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 598

Volgende

30 droomjobs getest

6 januari 2011
Wie is er niet op zoek naar de job van zijn leven? Laura is al zes jaar bezig met die zoektocht, vooralsnog zonder resultaat. In de aanloop naar haar dertigste verjaardag zet ze daarom de zware middelen in.
Jobshopper Laura
Laura's blog: www.jobshopper.be

Na zes jaar en vijf contracten heeft Laura nog steeds niet ontdekt wat ze echt graag zou doen. Nochtans gelooft ze in dé droomjob. Voor haar dertigste verjaardag wil Laura proeven van dertig jobs. Een jaar lang zal ze naar eigen zeggen “jobshoppen, freelancen, werkwereldreizen, jobserveren en professioneel speeddaten”.

Alle ingrediënten van haar droomjob

Om iedereen op de hoogte te houden van haar avonturen, houdt Laura ook een blog bij: www.jobshopper.be. Van iedere job zal ze gedurende minstens drie dagen de fijne en minder fijne kantjes leren kennen. Op basis van haar ervaringen wil ze de ingrediënten samenstellen van haar droomjob.    

Eind november begon Laura aan haar queeste. Ze ging al aan de slag in een jeugdherberg, als fotograaf, als muziekprogrammator en bij een productiehuis. Naast haar project houdt Laura er ook nog een halftijdse job op na.

(mo)  

Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook