Retourner aux résultats Précédent

5 de 8

Suivant
Maasland Banden

Vertegenwoordiger Banden

Vertegenwoordiger Banden

Maasland Banden | Dilsen-Stokkem | Durée indéterminée, Temps plein

En ligne depuis 16 jours sur Jobat.be

Maasland banden is gespecialiseerd in het verkopen en service bieden van kwalitatieve merkbanden voor personen auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en industrie. De komende jaren staan bij Maasland Banden in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving.

Daarom zoeken we een Vertegenwoordiger Banden: Vrachtwagen, Industrie, Landbouw.

Vertegenwoordiger Banden

Description de la fonction

Als Vertegenwoordiger ligt je focus op klanten met een vrachtwagen en industrie-vloot.

Dagelijks bezoek je bestaande klanten waarbij je controles uitvoert op de vloot van de klant (bandenspanning, groefcontrole,…). Op basis daarvan geef je advies naar vervanging/aankoop. De commerciële voorstellen die je uitwerkt, bespreek je uitvoerig met de klant. Je zorgt voor de administratieve afhandeling en opvolging van de bestelling (beschikbaarheid producten, levertermijnen, klachten,…).

Daarnaast prospecteer je actief bedrijven in de regio om de bestaande klantenportefeuille uit te breiden. Je stelt hen ons uitgebreid gamma aan banden en totaalpakket aan dienstverlening voor.

Je initieert en implementeert acties om de klantbeleving en resultaten te optimaliseren en continu te verbeteren. Je volgt deze acties op en stuurt bij waar nodig.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de Binnendienst en rapporteert vaan de Algemeen Directeur.

Profil

Jij bent de kandidaat die elke dag opnieuw naar een uiterste klantentevredenheid streeft en zo een langetermijnrelatie uitbouwt. Je houdt ervan om een coördinerende functie te combineren met een operationele hands-on functie. Je denkt en handelt oplossingsgericht en adviseert elke klant steeds met de glimlach.

Je hebt bij voorkeur reeds ervaring in een commerciële functie (B2B) of kan een mooi parcours als monteur of in een technische binnen-of buitendienst functie voorleggen. Kennis van vrachtwagen- en industriebanden is een must.

Je bent administratief en communicatief sterk onderlegd en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Je past volledig binnen onze PRO waarden en toont elke dag “passie voor klanten en auto’s”, Respect voor klanten en collega’s” en “Ondernemerschap” door het tonen van je engagement.

Offre

Je komt terecht in een vooruitstrevende groep, met een sterke focus op zowel een uiterste klanten- als medewerkerstevredenheid. Je krijgt de kans een sterk merk te vertegenwoordigen in een stimulerende en professionele werkomgeving.

We bieden een competitief loon met bonusplan en de mogelijkheid om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een “cafetariaplan”. Je krijgt bovendien een firmawagen met tankkaart alsook extralegale voordelen zoals een gsm-abonnement en maaltijdcheques.

Om ervoor te zorgen dat jij uitmunt in je rol als Vertegenwoordiger en een echte ambassadeur voor ons merk bent, bieden we je een opleidingspakket aan zodat je continue kan (bij)leren en kan groeien.

Plus d'info

Shana Castro
+32 (0)498 41 74 51

Calculer votre temps de trajet
À Maasland Banden | Dilsen-Stokkem 3650

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

i L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.

D'autres ont aussi consulté

  Postuler maintenant Postuler maintenant

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 19 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelor à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 5 ans d'expérience
  • Néerlandais, Français

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  Recevez de nouveaux jobs par email

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Vente - service extérieur / représentant - Limbourg' dans votre boîte mail.

  Nous ne vous enverrons pas de publicité.