Hoe rijk is 'The Sky Is The Limit'-ster Harry De Visscher?

Hij heeft naar verluidt voor elke euro moeten werken. Tegenwoordig plukt hij vooral de vruchten van zijn harde werk én kan je hem bezig zien in het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’ op VIER. Maar hoe groot is het vermogen van selfmade man Harry De Visscher eigenlijk?

29 maart 2017

Delen

Harry De Visscher
“Rijk zijn, daar is niets aan. Rijk worden, dat is leuk.” (Harry De Visscher, ondernemer)

Harry kende een arme jeugd. “Mijn moeder ging ‘s nachts op het veld groenten stelen zodat ik eten had”, bekent hij. Op zijn 14de moest hij al beginnen werken en … toen hij amper 16 was, kocht hij al zijn eerste eigen stuk grond.

“Rijk zijn, daar is niets aan. Rijk worden, dat is leuk”, liet Harry ook al vallen. Met zijn eeuwige honkbalpet op het hoofd verdiende hij grof geld met meerdere horecazaken en een uiterst succesvolle paintballzaak in Merchtem. Harry haalde paintball als het ware naar Europa. In het verleden woonde hij 7 jaar in Canada, op een paar kilometer van de fabriek waar de fameuze paintball-verfbolletjes werden vervaardigd. Zo ging de bal aan het rollen.

 

 

Intussen heeft Harry zijn bedrijf National Paintball Games - waar o.a. de koninklijke familie, voetbalspelers van Anderlecht én leden van de staatsveiligheid graag kwamen spelen - verkocht.

Zijn totale vermogen wordt geschat op 1 miljoen euro.

Wist je dat Harry ...

  • ... zijn middelbare school nooit heeft afgemaakt?
  • ... in januari 2017 de eed heeft afgelegd als OCMW-raadslid in Merchtem?
  • ... verzot is op wapens en snelle wagens? Die eerste bewaart hij thuis in volledig op maat gemaakte kasten. Met het tweede (een Ferrari 430 en een Range Rover Evoque) rijdt hij graag (inter)nationale races als de Cannonball Run.
  • ... zijn verschillende vennootschappen allemaal minimaal gekapitaliseerd zijn?
  • ... zich momenteel volop bezig houdt met zijn café Thursdays in Opwijk en evenementenpark Pitstop in Droeshout? “Een café houden is meer werk, maar ik heb minder zorgen. Ik heb het best draaiende café van Opwijk, ik verdien nog altijd goed mijn boterham”, aldus Harry.

(kv) - Foto/video: VIER - Bron: www.derijkstebelgen.be 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Aanbevolen jobs

Wij jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden onderaan deze pagina, maar ook op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.