Het loon van...
Vorige

1 van 743

Volgende

Hoe rijk is 'The Sky Is The Limit'-ster Philip Cracco?

15 februari 2017
Kijkers van het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’ op VIER kennen ongetwijfeld Philip Cracco wel. De ietwat excentrieke eigenaar van het horlogemerk Rodania steelt er steevast de show met zijn knappe levensgezellin Aisha aan z’n zijde. Maar … hoe groot is eigenlijk het vermogen van deze miljonair?

Accent Jobs

Philip Cracco maakte naam en faam met het uitzend- en selectiekantoor Accent Jobs, dat hij in 1995 volledig zelf uit de grond stampte, als onderdeel van The House of HR, samen met z’n toenmalige COO Conny Vandendriessche opgericht.

De zaken gingen goed en anno 2006 stapte de Europese investeringsmaatschappij GIMV in de groep. In 2012 verkocht GIMV zijn participatie van 33% aan het Franse Naxicap. En dat deed Philip Cracco in 2014 ook met zijn aandelen: verkopen.

Rodania

Een jaar later – in 2015 – kocht Philip Cracco het horlogemerk Rodania, dat hij de wereldfaam wil teruggeven van weleer. Momenteel is dit naar verluidt nog niet winstgevend, maar dat zal nog wel komen, aldus de zakenman.

Intussen moet hij zich zeker geen zorgen maken over voldoende brood op de plank. Het totale vermogen van Philip Cracco wordt immers geschat op … 107.242.000 euro!

Wist je trouwens dat Philip ...

  • ... lid is van het World Expedition Rally Team?
  • ... ooit nog paracommando is geweest? “Parachutist, met een rode baret”, vertelde hij ooit fier aan Trends.
  • ... herstellende is van prostaatkanker, die begin 2016 werd vastgesteld?
  • ... al geruime tijd een relatie heeft met de mooie Aisha Van Zele uit Sri-Lanka? Zij heeft er naast een modellencarrière ook een politiek verleden op zitten. Eerst bij Open VLD, dan bij Vlaams Belang en (tot 2012) tenslotte bij Lijst Dedecker.
Philip Cracco en Aisha Van Zele
(kv) - Foto's: VIER - Bron: www.derijkstebelgen.be
Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook