Het loon van...
Vorige

1 van 779

Volgende

Het loon van een medewerker provinciale toeristische dienst: 1.670 euro netto

We vroegen aan Robin Dekelver (31) uit Leuven hoeveel hij verdient …
Robin Dekelver Robin Dekelver (31), Leuven
  • Beroep: medewerker provinciale toeristische dienst
  • Privé: alleenstaand
  • Brutoloon: 2.772 euro
  • Nettoloon: 1.670 euro
  • Extra’s: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis toegang tot de provinciale domeinen, terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer

Wat doe je voor job?

Ik werk op de toeristische dienst van de provincie Vlaams-Brabant, en verzorg de informatie over wandelingen, logies, campings, hotels, picknickmogelijkheden ... Ook de website onderhouden en meewerken aan onze toeristische brochures behoren tot mijn takenpakket. Op beurzen beman ik de stand van de provincie. Onlangs was dat op de fiets- en wandelbeurs in Amsterdam.

Doe je je job graag?

Het is een mooi product dat ik mag verkopen. Vlaams-Brabant slaat aan: de kunststad Leuven, fietsvakanties, het Hageland, het Zoniënwoud, het Kasteel van Gaasbeek ... Mensen gaan vaak te ver weg, terwijl in hun eigen buurt veel te zien is. Ik woon zelf heel graag in Leuven: ik beleef alles zelf en kan de streek dan ook makkelijk promoten.

Wat vind je van je inkomen?

Het pakket vind ik heel goed. Ik heb nog bij een reisbureau gewerkt, daar verdiende ik minder. Nog een pluspunt: we zitten sinds enkele jaren aan het Leuvense station in een knap gebouw met een rustgevende tuin.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Een wagen interesseert me niet. Een tv-aansluiting en internet heb ik ook niet. Verre reizen maak ik ook niet zo veel. Al ga ik wel af en toe op citytrip, dan bekijk ik er altijd zeker de toeristische bureaus.

Spaar je?

Ja, dat lukt omdat ik geen wagen heb.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan boeken, dvd’s, kledij, mijn sociaal leven. Ik ga graag naar de opera en het ballet kijken, ben actief in het Holebihuis en speel zelf toneel.

Waar droom je van?

Vijf jaar geleden ben ik naar Santiago de Compostela gestapt. Daarvoor heb ik 3,5 maanden loopbaanonderbreking genomen. Zo’n lange, avontuurlijke reis zou ik wel nog eens willen doen. Een stapreis in Noorwegen bijvoorbeeld.

(mr) &nbsp

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

6 augustus 2012
Aanbevolen jobs