Het loon van...
Vorige

1 van 870

Volgende
Volgend artikel:

Hoeveel verdien je met een vakantiejob?

Het loon van een webdesigner: 1.400 euro netto

Wij vroegen Pierre Laurent (28) uit Vorst hoeveel hij verdient …
Pierre Laurent Pierre Laurent (28), Vorst
  • Privé: ongehuwd
  • Beroep: webdesigner
  • Brutoloon: 2.150 euro
  • Nettoloon: 1.400 euro
  • Extra’s: geen

Wat vind je van je job en je loon?

Over beide ben ik best tevreden. Ik werk als webdesigner in loondienst. Mijn werk, websites ontwerpen en bijwerken, is best leuk, relatief rustig. De sfeer is ontspannen. Ik heb er echt niets op aan te merken, net als op mijn loon.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Of ik van werk zou veranderen, hangt van meer af. De werksfeer en de collega’s zijn ook heel belangrijk. Nu heb ik heel toffe contacten op mijn werk.

Spaar je?

Ik probeer wat opzij te houden, maar het is niet altijd gemakkelijk. Ik heb kosten waar ik rekening mee moet houden, zoals mijn huur van 450 euro. Ik wil wel sparen. Ik zou graag een appartementje kopen.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Er zijn veel dingen die ik graag koop. Strips bijvoorbeeld, en muziekinstrumenten. Ik speel drums en zit in een rockgroepje. Maar daarin drum ik niet, ik ben de zanger. Daarnaast teken ik ook, al is het lang geleden dat ik daar nog ben aan toegekomen.

Wat zou je doen als je morgen de lotto wint?

Blijven werken en wat geld opzijzetten om te laten renderen zeker? Dat is het antwoord dat je meestal hoort, maar hoe ik echt zou reageren en wat ik met al dat geld zou doen, dat kan ik niet van tevoren zeggen.

Heb je een grote droom?

Laat me eerst maar die Euromillions winnen, dan zie ik wel wat ik doe.

(bvdb) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

11 januari 2016
  • Jobs voor webdesigner
Anderen bekeken ook