Vorige

1 van 716

Volgende
Volgend artikel:

Het loon van een zelfstandig social media marketeer: tussen de 1.800 en 2.500 netto

Het loon van een uitzendconsulente: 1.250 euro netto

15 oktober 2019
We vroegen Ruth Dekeersgieter (27) uit Antwerpen hoeveel zij verdient …
Ruth Dekeersgieter (27), Antwerpen Ruth Dekeersgieter (27), Antwerpen
  • Beroep: uitzendconsulente
  • Nettoloon: 1.250 euro
  • Extra: 500 euro aan extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, wagen, tankkaart en maaltijdcheques

Wat vind je van je inkomen?

Mijn nettoloon lijkt laag, maar ik ben tevreden met het totale pakket. Zo krijg ik ook nog 50 euro forfaitaire onkostenvergoeding, een groeps- en hospitalisatieverzekering, een tankkaart van 100 euro en maaltijdcheques. En nog eens een wagen, dat vind ik het grootste voordeel.

Heb je ook een stuk variabel loon?

Ik ben 3 jaar uitzendconsulente bij Start People en doe de werving en selectie van bedienden. We krijgen targets voor het hele kantoor, als die gehaald worden krijg ik nog eens rond de 250 euro netto per kwartaal.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Niet echt, ik heb het naar mijn zin. Het werk is iedere dag anders en het contact met mensen is plezant. Ik heb archeologie gestudeerd, totaal een andere richting dus. Maar werken rond de arbeidsmarkt en de -wetgeving is mijn ding. Mijn vriendinnen komen dan ook met hun vragen over hun loon naar mij.

Spaar je?

Mijn vriend en ik sparen 800 euro per maand. Vooral dan om binnenkort een huis te kunnen kopen, hopelijk nog dit jaar. We zijn volop aan het rondkijken, het zal zeker een tuin moeten hebben.

Wat is je grootste kost?

Onze grootste kost is 580 euro huur en aanverwante kosten voor ons appartement.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Aan van die dure elektronicaspullen zoals een flatscreen, een iPhone of een mp3-speler. Een chique wagen of dure restaurants vind ik ook overbodig.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan kleren voor uitjes met vriendinnen.

Waar droom je van?

Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door het zuidwesten van de VS. We hebben geslapen in een tent en enkele zotte dingen gedaan zoals een helikoptervlucht over de Grand Canyon. Dat was geweldig. Volgend jaar zouden we graag nog eens 3 weken rondtrekken door een ander stuk van de VS.

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 15210 andere jobs