Het loon van...
Vorige

1 van 764

Volgende

Het loon van een schadebeheerder auto: 1.540 euro netto

We vroegen aan Stijn Batsleer (26) uit Brussel hoeveel hij verdient …
Stijn Batsleer Stijn Batsleer (26), Brussel
  • Beroep: schadebeheerder auto bij AG Insurance
  • Privé: ongehuwd, 3 jaar samen
  • Brutoloon: 2.288 euro
  • Nettoloon: 1.540 euro
  • Extra’s: groepsverzekering, productiviteitspremie, verzekeringsproducten aan verminderde premie, volledige vergoeding woon-werkverkeer, maaltijd- en ecocheques, internet @ home

Wat voor werk doe je precies?

Ik beheer autoschadegevallen zonder gekwetsten, die hebben plaatsgevonden in België of aangrenzende landen voor de grootste verzekeraar van België, AG Insurance. Als generalist moet er bij ontvangst van een ongevalsaangifte (het zgn. ‘blauwe formulier’) eerst en vooral de aansprakelijkheid vastgesteld worden. Na ontvangst van het expertiseverslag kan de uitbetaling gebeuren, indien de cliënt in recht is of omnium heeft. De RDR-conventie, wegcode en rechtspraak behoren hierbij tot de dagelijkse bronnen.

Hoeveel uren werk je?

Ik werk fulltime en presteer maandelijks meestal 1 à 2 dagen aan overuren, die ik dan kan recupereren. Een normale werkdag duurt bij ons 7u en 14 minuten.

Spaar je?

Sinds ik deze lente van Oostende naar Brussel ben verhuisd, gaat het bedrag dat ik voorheen kon sparen grotendeels naar mijn hypothecaire aflossing. Al heb ik die relatief laag kunnen houden zodat ik het appartement later kan afbetalen met de huuropbrengsten. Daarnaast doe ik aan pensioensparen en gaat er veel geld naar reisjes.

Waar geef je graag geld aan uit?

Reizen, restaurantbezoeken en beleggingen.

Waar geef je niet graag geld aan uit?

Ik kan niet direct iets bedenken.

Wat zou je doen als je de lotto won?

Ik zou eerst een bezinningsperiode inlassen. Het geld delen met familie, vrienden en collega's … En mijn eigen zaak starten.

Wil je zelf graag getuigen over jouw loon? Stuur ons een e-mail via redactie@jobat.be, dan nemen wij contact met je op! 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

30 januari 2014
Aanbevolen jobs
Anderen bekeken ook