Het loon van...
Vorige

1 van 783

Volgende

Het loon van een bediende in een verzekeringskantoor: 1.700 à 1.800 euro netto

Wij vroegen Linda Cox (49) uit Brecht hoeveel zij verdient …
Linda Cox Linda Cox (49), Brecht
  • Beroep: bediende
  • Privé: gehuwd, 1 zoon
  • Brutoloon: zo’n 2.800 euro
  • Nettoloon: 1.700 à 1.800 euro
  • Extra’s: groeps- en hospitalisatieverzekering

Wat doe je precies voor werk?

Ik werk als bediende in een verzekeringskantoor. Ik bezoek regelmatig klanten. Dat sociale aspect van mijn job spreekt me erg aan.

Wat neemt de grootste hap uit je budget?

Ik vind dat de benzineprijzen buiten proportie zijn, en ze worden almaar duurder. Ik kom niet meer met de wagen naar Antwerpen, ook al omdat ik dan in de file sta. Met de trein ben ik drie kwartier onderweg, met de auto duurde het soms anderhalf uur. In de binnenstad verplaats ik me met de Antwerpse Velokes, de stadsfietsen. Super-gemakkelijk.

Spaar je?

We proberen een beetje te sparen voor ons pensioen, vakantie of investeringen in ons huis, maar dat lukt moeilijker nu onze zoon studeert. Zeker vakantie zit er de laatste jaren niet in. Dat heeft te maken met prioriteiten stellen. Ik steek het geld liever in dingen voor het huis. Binnen een jaar of twee hoop ik terug een reis te kunnen maken.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Ik denk meestal heel goed na voor ik iets uitgeef. Ik koop graag kleren, maar probeer dan iets te zoeken dat niet te duur is. Verder ga ik graag naar de Zumba, en de après-Zumba is ook heel plezant.

Zijn er zaken waar je geen geld aan kunt geven?

Ik denk niet onmiddelijk aan iets. Sowieso koop ik heel bewust en overweeg ik altijd grondig of ik iets zal kopen of niet.

Wat zou je doen als je morgen de lotto won?

Ik zou minder gaan werken, maar wil wel graag aan de slag blijven. En dan zou ik op vakantie gaan, regelmatig gaan uit eten en geld opzijzetten voor onze zoon en onszelf.

(bvdb) – Foto: (kb) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

16 juli 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook