Het loon van...
Vorige

1 van 785

Volgende

Het loon van een dossierbeheerder verzekeringen: 1.650 euro netto

Wij vroegen Katleen De Cleyn (34) uit Wilrijk hoeveel zij verdient …
Katleen De Cleyn Katleen De Cleyn (34), Wilrijk
  • Beroep: bediende
  • Privé: gescheiden, 2 kinderen
  • Brutoloon: 2.200 euro
  • Nettoloon: 1.650 euro
  • Extra’s: maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques

Wat vind je van je werk?

Ik werk voor een verzekeringskantoor, waar ik dossiers beheer. Mijn werk is boeiend en afwisselend. Het fijnste vind ik de probleemdossiers, omdat ik daar echt mijn tanden kan inzetten.

Wat vind je van je inkomen?

Ik heb deze week de Flair gekocht omdat vrouwen erin vertellen over hun loon. Als ik de vergelijking maak, zit ik blijkbaar vrij goed. Zeker omdat ik nu parttime werk (80 procent, red). Het kan altijd beter natuurlijk, maar je moet ook de andere voordelen zien van je werk, zoals je collega's en de combinatie werk en privé.

Wat neemt de grootste hap uit je budget?

Het meeste geld gaat naar mijn woning, een huurappartement. En naar mijn kinderen. Ze zijn nu zeven en negen jaar. Sparen doe ik nu niet.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan daguitstappen, meestal met de kinderen, naar pretparken en zo. Ik koop ook graag kleren en cadeautjes. En op vakantie ga ik ook graag. Daarnaast speel ik volleybal. We trainen elke week en spelen zowat om de twee weken een match.

Zijn er dingen waar je geen geld aan kunt geven?

Boetes vind ik echt zonde van het geld. Voor de rest moet je soms wel geld geven aan een noodzakelijk kwaad. Belastingen en zo zijn niet zo prettig, maar ze zijn er nu eenmaal.

Wat zou je doen als je morgen de lotto wint?

Ik zou meteen een huis kopen. De laatste zes maanden ben ik al aan het rondkijken naar een geschikte woning, maar het is niet zo gemakkelijk om iets te vinden.

Heb je nog een grote droom?

Ik kan niet direct op iets komen. Misschien later dat eigen huis bezitten. Maar ik ben al tevreden als mijn kinderen en de mensen in mijn omgeving gezond blijven.

(bvdb) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.

11 februari 2013
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook