Het loon van...
Vorige

1 van 868

Volgende
Volgend artikel:

Wat doet en verdient een supply chain director?

Het loon van een bewakingsagent: 1.550 à 1.850 euro netto

We vroegen Koen Sterckx (40) uit Afsnee hoeveel hij verdient ...
Bewakingsagent Koen Sterckx uit Afsnee Koen Sterckx (40), Afsnee
  • Beroep: bewakingsagent
  • Nettoloon: 1.550 à 1.850 euro
  • Extra’s: geen

Wat vind je van je inkomen?

Ik ben er niet echt ontevreden over, maar vind het wel jammer dat we geen kilometervergoeding krijgen. Ik werk voor verschillende klanten, en als je ver moet of slechts voor enkele uren moet werken, is dat een hele hap uit je loon.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Ik ben daar redelijk pragmatisch in. Ik werk al lang in de sector en ik weet dat de lonen overal zowat hetzelfde zijn.

Spaar je?

We proberen veel te sparen omdat we een huis gaan kopen. We leggen geen vast bedrag opzij, maar denken goed na voor we dingen kopen, zodat we meer overhouden op het eind van de maand om te sparen.

Wat is je grootste kost?

De levensduurte in het algemeen. Wekelijks winkelen we bij Colruyt voor zo’n 270 euro. Daar komt nog eens 25 tot 40 euro bij voor pampers.

Bespaar je op bepaalde zaken?

Op kledij bespaar ik makkelijk. Ook reizen doen we de laatste twee jaar niet meer, tenzij naar bestemmingen op rij- of treinafstand, zoals zeven dagen Eindhoven.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Aan de kinderen, aan iets dat ze graag willen of aan uitstapjes. Zo zijn we de laatste keer naar het Boudewijnpark in Brugge geweest. Dat kost wel geld, maar we hebben plezier gemaakt.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Ik ben zeer krenterig geworden qua etentjes. De kostprijs van restaurants loopt echt uit de hand. En vaak is de kwaliteit niet eens goed.

(bvdb) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

6 februari 2012
Anderen bekeken ook