Het loon van...
Vorige

1 van 783

Volgende

Het loon van een beenhouwer-verkoper bij Colruyt: 1.400 euro netto

Joske werkt als beenhouwer-verkoper bij Colruyt: zij snijdt vlees, legt het op schotels en verpakt het voor de zelfbedieningstoog. Zij vult de toog aan en organiseert degustaties voor de klanten.
Joske Luckermans, beenhouwer-verkoper bij Colruyt Naam: Joske Luckermans (46), Tienen
  • Beroep: Voltijds beenhouwer-verkoper bij Colruyt
  • Burgerlijke staat: ongehuwd
  • Nettoloon: 1.400 euro
  • Extra’s: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een fiets (ik ga met de fiets naar het werk)

Wat vind je van je inkomen?

Ik ben relatief tevreden, zeker als je de voordelen erbij telt. Bij mijn vorige werkgever verdiende ik 200 euro minder voor hetzelfde werk. Maar het mag natuurlijk altijd meer zijn…

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Voor meer geld zou ik dat wel doen, ja. Wie niet? Maar het hangt ook af van het bedrijf. Ik moet heel zeker zijn dat het er beter is. Hier heb ik zekerheid, en er heerst een goede sfeer onder de collega’s. Dat vind ik heel belangrijk.

Spaar je?

Neen, dat kan ik momenteel niet. Mijn zoon is pas gestopt met zijn studies aan de universiteit. Daar ging heel wat geld naartoe. Als hij binnenkort gaat werken, zal ik wel kunnen sparen.

Wat is je grootste kost?

Mijn huishuur en eten. Ik geef maandelijks 530 euro uit aan huurgeld.

Waar kan je echt geen geld aan geven?

Een auto, want ik heb geen rijbewijs.

Waar geef je graag geld aan uit?

Aan lekker eten, mooie kleren en af en toe ga op stap gaan. Ik geef graag geld uit aan de dingen die ik doe in mijn vrije tijd.

Stel dat je morgen een fikse loonsopslag krijgt. Wat doe je met het geld?

Op vakantie gaan en een huis kopen. Op mijn leeftijd is dat nog mogelijk. Ik zou heel graag een eigen huis willen hebben.

(kg) &nbsp

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

17 juli 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook