Houdt Michael Jackson je van je werk?

9 juli 2009
Schuim je tijdens de werkuren het internet af naar de laatste berichtjes over Michael Jackson? Je bent lang niet de enige. Ook je collega’s brengen opvallend veel tijd door op gossip sites …
Houdt Michael Jackson je van je werk?

Veel van je collega’s nemen ook graag een kijkje op sites met nieuwtjes over allerhande celebrities. Bijna de helft van de tijd die wordt doorgebracht op showbiz-sites komt immers van computers op het werk. Dat zeggen cijfers van onderzoeksbureau comScore.

Voor werknemers zijn die luchtige sterrennieuwtjes vaak een break voor de stress en de druk die ze op kantoor ervaren. Vooral naar video’s met celebs wordt er duchtig gesurft. In april dit jaar werden bijna 35 miljoen video’s bekeken op entertainmentsites. Dat is de helft meer dan dezelfde maand vorig jaar.

Amerikanen vertoeven maar liefst 15 miljoen uur op deze sites, waarvan bijna de helft op het werk. Het populairst is omg!, de roddelsite van Yahoo. Daar keken in april 1,7 miljoen mensen naar 3,8 miljoen video’s. Door de heisa rond het overlijden van Michael Jackson wordt verwacht dat die aantallen deze weken nog een pak hoger liggen.

Michael Jackson leeft!

De meest bekeken video van dit moment op het internet? Een fragment uit het interview van Larry King met Jermaine Jackson op CNN, waarin de geest van Michael Jackson in beeld loopt…

   

Aanbevolen jobs