Het loon van...
Vorige

1 van 785

Volgende

Het loon van een kapperscoach: 1.300 euro netto

We vroegen Lindsay Reynebeau (27) uit Lochristi hoeveel zij verdient …
Kapperscoach Lindsay Reynebeau uit Lochristi Lindsay Reynebeau (27), Lochristi
  • Beroep: coördinator en coach van een kapperszaak
  • Nettoloon: 1.300 euro
  • Extra: firmawagen, tankkaart en maaltijdcheques

Wat doe je voor job?

Ik coördineer de 12 kapsalons van Massimodo, coach de medewerkers en hou de cijfers in het oog. Kortom: zorgen voor alles wat nodig is om een salon goed te laten draaien.

Wat vind je van je inkomen?

Momenteel ben ik tevreden. De firmawagen is een groot pluspunt, dat had ik niet bij mijn vorige werkgever. Maar hoe verder je groeit, hoe meer je wil natuurlijk.

Zou je van werk veranderen voor een hoger loon?

Ik ben met mijn gat in de boter gevallen, ik heb echt goede bazen. Ze betalen bijvoorbeeld een stuk van mijn stages bij Paul Falltrick in Londen. Al weet ik niet of ik dit werkritme zal kunnen blijven volhouden, met een gezin later is het moeilijk te combineren.

Doe je je job graag?

Het is een passie. Je geeft de klanten uitstraling en maakt ze blij. Je ziet ook je medewerkers groeien en dat geeft me voldoening. En ik kan mijn creativiteit kwijt door stages over de laatste trends te volgen en cursussen snit en kleur te geven aan jonge mensen.

Wat is je grootste kost?

Ik woon terug thuis, dus momenteel heb ik niet echt grote kosten.

Spaar je?

Ja, om binnenkort hopelijk een huis te kunnen kopen.

Waar geef je met plezier geld aan uit?

Ik heb niet veel tijd om te gaan winkelen, maar een mooi paar schoenen kan ik moeilijk laten liggen. Ook op vakantie gaan, doe ik graag.

Stel dat je morgen een fikse loonsopslag krijgt. Wat doe je met het geld?

Dan zou ik het diploma om autisten te begeleiden afmaken en meer tijd investeren in mijn vrijwilligerswerk. Ik maak elk jaar een grote reis van 3 weken. Dit jaar trek ik naar Nepal, daar combineer ik avontuur en cultuur met vrijwilligerswerk.

(mr) 

DISCLAIMER
Jobat is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Deze werden verkregen door middel van een persoonlijk interview, een momentopname in de tijd en het leven van de persoon in kwestie. Bovenstaande info dient m.a.w. ter indicatie van het loon in een welbepaalde job/functie, mogelijk zijn bepaalde gegevens niet langer correct en/of volledig.
 

17 juli 2012
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook