Welke job past bij mij?
Vorige

1 van 531

Volgende

Bizarre job: panda nanny (VIDEO)

Vind je op de hond van je ouders passen een beetje afgezaagd? Babysitten is ook niet echt je ding, want je hebt het meer voor het dierenrijk dan voor stinkende babyluiers? Dan is dit misschien iets voor jou.
#

Wil je je carrière een nieuwe wending geven? Een unieke uitdaging in de zorgsector misschien? Dan is deze pluizige, zwart-witte uitdaging je waarschijnlijk op het lijf geschreven.

Sanctuarium

Panda’s zijn een bedreigde diersoort. Gelukkig zijn er in China beschermde gebieden en opvang-/zorgplaatsen voorzien. Hier worden de panda’s verzorgd, begeleid en grootgebracht.

Het sanctuarium Bifengxia Panda Base is zo’n veilige pandaplek. Hier worden de dieren getraind om te overleven in de wildernis, zodat ze terug kunnen keren naar hun natuurlijke habitat.

Om hun dieren zo goed mogelijk te verzorgen, zocht het sanctuarium verzorgers / nanny’s voor hun panda’s en pandawelpen.

Verloning

De panda nanny’s mogen rekenen op kost- en inwoon en een jaarlijks salaris van 24.000 euro. In ruil moeten ze 365 dagen (een volledig jaar dus) doorbrengen met de panda’s en lief & leed met hen delen.

Kinderkamer

Hieronder zie je een filmpje dat werd opgenomen in de “kinderkamer” van de pandawelpen.

Wat denk jij? Is dit de meest schattige of zelfs happiest job in de wereld?


(sjv) – Bron : Mentalfloss.com 

4 november 2016
Aanbevolen jobs

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte