Retourner aux résultats Précédent

2 de 11

Suivant
Automotive and Mobility Invest

Back Office Fleet

Back Office Fleet

Automotive and Mobility Invest | Hasselt | Durée indéterminée, Temps plein

En ligne depuis 16 jours sur Jobat.be

Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda, Seat en My Way met vestigingen in Limburg en Vlaams-Brabant.

Als Market Area Leader en Pionier in de automobielsector staan de komende jaren bij Groep Delorge in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving.

Om onze sterke groei te ondersteunen, breiden we ons team in Hasselt uit met een Medewerker Back Office Fleet.

Back Office Fleet

Description de la fonction

Als Back Office medewerker ben je de rechterhand van de Fleet Managers.

Je staat in voor de dagelijkse opvolging en verwerking van offertes en fleetconventies. Daarnaast ondersteun je de Fleet Managers bij commerciële acties en mailings.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de leasemaatschappijen en de B2B en B2C klanten.

Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van verkoopanalyses en verschillende rapportages. Specifiek maak ke analyses op mbt verkoopresultaten. Je rapporteert ook over verkoopinitiatieven en -resultaten.

Je neemt regelmatig deel aan opleidingen vanuit de importeur in het kader van kennisontwikkeling (fiscaliteit, technologie,…).

Je rapporteert aan de Fleet Coördinator.

Profil

Jij bent de kandidaat die elke dag naar een “Best in Class” resultaat streeft en de filosofie van onze groep: “Gedreven door passie” uitdraagt.

Je genoot een Bacheloropleiding (bij voorkeur in de richting Comminicatie, Office Management) en hebt minstens 3 jaar ervaring in een administratieve functie. Je kan je bovendien vlot uitdrukken in het Frans. (Basis)kennis van Fleet is een pluspunt maar zeker geen must. Wij leren je de kneepjes van het vak!

Je bent administratief sterk onderlegd en hebt een goede kennis van MS Office toepassingen. Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht. Door je commercieel inzicht en communicatief vermogen benut je elke opportuniteit opdat ons fleetsegment verder kan groeien.

Je past volledig binnen onze PRO waarden en toont elke dag “passie voor klanten en auto’s”, Respect voor klanten en collega’s” en “Ondernemerschap” door een nauwgezette opvolging van je site, het nemen van initiatieven en het tonen van je engagement.

Offre

Je komt terecht in een vooruitstrevende groep die pionier is in de automobielsector, met een sterke focus op zowel een uiterste klanten- als medewerkerstevredenheid. Je komt terecht in een omgeving waar creativiteit en zin voor initiatief gestimuleerd worden. Je krijgt de kans een sterk merk te vertegenwoordigen in een stimulerende en professionele werkomgeving.

We bieden een competitief loon en de mogelijkheid om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een “cafetariaplan”.

Om ervoor te zorgen dat jij uitmunt in je rol als Back Office Fleet en een echte ambassadeur voor ons merk bent, bieden we je een opleidingspakket aan zodat je continue kan (bij)leren en kan groeien.

Plus d'info

Lien Guffens
+32(0)478 46 66 68

Calculer votre temps de trajet
À Automotive and Mobility Invest | Hasselt 3500

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

i L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.

D'autres ont aussi consulté

  Postuler maintenant Postuler maintenant

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 40 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelor à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 2 ans d'expérience
  • Néerlandais

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  Recevez de nouveaux jobs par email

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Employé administratif - Limbourg' dans votre boîte mail.

  Nous ne vous enverrons pas de publicité.