Retourner aux résultats

1 de 3

Suivant
Profile Group

Asset Management Assistant

Asset Management Assistant

Profile Group | Anvers | Durée indéterminée, Temps plein

En ligne depuis 19 jours sur Jobat.be

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Asset Management van vastgoed. De activiteiten bestaan uit het verwerven, het managen, verhuren en verkopen van kantoorgebouwen in België. Het bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring en is dé specialist in de sector. Gezien de verdere uitbreiding van de portefeuille, is men op zoek naar een gedreven medewerker om het team in Antwerpen te versterken.

Asset Management Assistant

Description de la fonction

Als Asset Management Assistant ben je verantwoordelijk om binnen onze organisatie alles administratief en organisatorisch in goede banen te leiden. Je zorgt voor de verwerking, opvolging en afhandeling van onder andere meldingen, opdrachten, facturen en klachten. Je ondersteunt de leveranciersboekhouding en helpt het commerciële team bij het maken van presentaties en voorstellen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, huurders en eigenaars en communiceert zowel schriftelijk als mondeling vlot en deskundig met hen. Geregeld zijn er interne en externe vergaderingen, hiervoor stel jij de notulen of het verslag op. Het coördineren en plannen van afspraken behoort eveneens tot je takenpakket.

Profil

Je hebt een gedreven instelling en bent een proactief en positief ingesteld persoon. Met anderen samenwerken doe je graag en je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met je collega’s en externe partijen. Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Op gestructureerde en nauwgezette wijze volg je dossiers op. Je bent hands-on en gaat steeds probleemoplossend te werk. Het Nederlands beheers je mondeling en schriftelijk zeer goed en je spreekt vlot Frans en Engels. Je beschikt over een bachelor diploma en hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring. Je bent woonachtig in de ruime regio van Antwerpen.

Offre

Werken bij dit bedrijf betekent werken binnen een kleine organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een zeer gevarieerde baan wordt je aangeboden waarin je veel verantwoordelijkheid mag opnemen en je werktijd flexibel kunt indelen. De sfeer binnen het bedrijf is gedreven, open en no-nonsense. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld (groeps- en hospitalisatieverzekering, 13e maand, ecocheques, …). Starten in deze functie kan zowel voltijds als deeltijds en is per direct mogelijk op basis van een vast contract.

Plus d'info

Wouter Cuypers
+32 3 260.84.84

Calculer votre temps de trajet
À Profile Group | Anvers 2018

Cette adresse est introuvable.

Aucun itinéraire n'a pu être trouvé entre les deux adresses.

i L’adresse exacte de ce poste n’est pas disponible. Il est donc possible que le temps de trajet calculé soit différent dans la réalité.

D'autres ont aussi consulté

  Postuler maintenant Postuler maintenant

  Le job a été sauvegardé

  Vous pouvez retrouver vos jobs sauvegardés sur la page d'accueil ou dans Mon Jobat.

  Pour pouvoir les consulter également sur d'autres appareils, connectez-vous.

  Encore 37 jours pour postuler

  Caractéristiques

  Exigences

  • Bachelor à orientation professionnelle (Enseignement Supérieur de Type Court)
  • Au moins 2 ans d'expérience
  • Néerlandais, Anglais, Français

  Offre

  • Durée indéterminée
  • Temps plein

  Postuler avant le

  Recevez de nouveaux jobs par email

  Recevez de nouveaux jobs pour 'Assistant de gestion / secrétariat - Anvers' dans votre boîte mail.

  Nous ne vous enverrons pas de publicité.