Vorige

1 van 114

Volgende
Volgend artikel:

Limburger gaat nog altijd met de auto naar het werk

VIDEO: Mobieler werken dan dit kan niet!

21 september 2017
Mobiel werken is in, maar hoe mobiel kan je eigenlijk gaan? Nissan brengt mobiel werken echt op de baan.

Bij mobiel werken denk je misschien aan een gedeeld bureau, een derde werkplek, thuiswerken, Skype-vergaderingen… Nissan en Studio Hardie brachten het nog een stapje verder en bouwden hun zero-uitstoot e-NV200 busje uit tot een volledig elektrisch mobiel kantoor: de e-NV200 WORKSPACe.

E-NV200 WORKSPACe

Ze rustten de wagen uit met een ingebouwd uitvouwbaar bureau, een touchscreen computer, wifi, een lichtsysteem dat je kan besturen met je smartphone, een Bluetooth audiosysteem, mini-koelkast, een (verborgen) barista-waardige koffiemachine en een plek om je smartphone draadloos op te laden.

Rondtrekken

Handig voor wie zich in een stilstaande file bevindt, flexibel kan werken en dat graag eens van op een unieke locatie doet, maar zeker ook voor de opkomende digitale nomaden. Zo heb je de optie om de wereld rond te trekken en je kantoor mee te nemen.

Zolang je je auto ergens kan opladen, komt dat je ook nog eens goedkoop uit. De elektrische wagen opladen kan al in zo’n 30 minuten. Toch is er een interne haak voorzien om je (plooi)fiets aan op te hangen, moest je ergens staan opladen en even in de omgeving op verkenning willen gaan.

De wagen werd daarbij bewust ‘groen’ gehouden. Zo werden er duurzaam ontgonnen materialen gebruikt en werd er gekozen voor efficiënt aangedreven technologie die het verbruik laag houdt. De ontwikkelaars hielden de inrichting strak en efficiënt, maar kozen wel voor vakmanschap als het op de ingebouwde snufjes aankwam. “We geloven dat de toekomst van technologie een terugkeer naar kwaliteitsvakmanschap is, dus we hebben er echt op gelet dat we een omgeving zouden creëren waar professionals echt plezier aan hun werk kunnen beleven. Het heeft alle comfort en verbindingsmogelijkheden van een modern kantoor, met enkele verrassende toetsen erin verwerkt,” legt ontwerper William Hardie uit.

VIDEO

 

Het ziet er alvast handig uit. Misschien missen we nog net een snack- en frisdrankautomaat, een bed en een douche om de werkprivébalans in dit busje volledig te laten vervagen.

(sjv) - Bron: Prestige electric car & bike 

Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière

Meer dan 440.000 Jobat gebruikers zijn wekelijks op de hoogte

Anderen bekeken ook

Artikels zoeken

Aanbevolen jobs

Wil jij ook meer verdienen, leukere collega's of minder file ?

Voeg je CV toe
Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring.

Of zoek in 14584 andere jobs